Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
još uvjek tražim dobar stream za vlc za kanal face tv zbog fudbala ( onaj stream za android mi netreba jer mi komp nepodnosi m3u8 linkove)

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
Ne mogu da se raspravljam jer vidim da ne kontas sta ja zapravo kazem. Cuj:"Tvoje je pravo da to gledas ili ne", sto znaci da nisi ni citao sta sam pisao ili nisi skontao. Pozz i tebi.
znas sta on je u pravu (Vaskempek), evo zasto , jer ovde ima i pocetnika i koji neznaju ni za skriptu ni kako se to radi a i drugima je lakse na gotovo uzeti odavde nego se muciti i svaki dan traziti, Vaske samo napred i ne obracaj paznju na neargumentovane primedbe

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Nije upravu, pre svega na nacin na koji se obracao. Ja sam maltene stao na njegovu stranu jer sam napisao da se bar toliko moze uraditi, napraviti glupi FB profil a da se ne servira svima sve na gotovo a on meni "Tvoje pravo da to gledas ili ne". Malo arogantno, ali ajd. I naravno da mi ne smeta sto kaci, taman posla, pitao sam jer nisam znao sto se kaci posto mi je neko rekao da ako napravim listu u Volim.TV nece raditi kod nekog drugog pa sam mislio da je do tog hash-a ali izglda da nije pa ako taj hash koji se pojavi kod mene moze raditi kod svih onda cu i ja rado da ostavim svaki dan za sva tri servisa.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
FISE World Montpellier 2014 LIVE - English

Kod:
http://www.dailymotion.com/video/xzcipr_fise-world-montpellier-2014-live-english_sport?start=76

Natrag