- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
@parabolicxtc i marko, nije to bas tako al necu da se raspravljam.Najbolji primjer ti je lista koja je bila aktuelna od prosle godine i koja je radila sve do proslog mjeseca dok nisu javno objavljene adrese.ALI buduci da cilj ovog foruma i ovog threada nije da se raspravljamo vec da pomazemo jedni drugima i da streamovi koji se postaju traju sto duze ja sam samo rekao ono sto su meni rekli drugi ljudi koji znaju nesto o mrezama i IPTV.Sto se mene tice ja bi volio da imamo sve streamove svih paketa na svijetu i da traju pet godina,ali ako je stanje takvo kakvo jest, da stream traje dok se ne rasiri po raznim forumima tj dok adrese ne budu objavljene javno onda bi trebalo da nam je svima u interesu da se pridrzavamo pravila igre tj da ne objavljujemo http adrese javno vec da ih snimimo kao playliste il .txt file i uploadujemo na na RS,MU,FS i ili razmjenjujemo Pm-om mailom i sl.Necu vise da pametujem ako grijesim u vezi sa svim ovim izvinjavam se unaprijed.
Direktore moj nitko nije glup koliko muu je ljudi u bilo kojem renutku spojeno na server ono što je free ,đabe je i to češ moći gledat a ono što nije free samo je obična navlakuša.Da nekažem reklama.Neznam samo dal ti misliš da oni neznaju skinit file sa hostinga.Di bi to završilo da se svima na pm šalju liste.Ovo je warez sajt i tako se treba postupat imaš čak 2 posta i tu bulazniš o IPTV
Daj molim te pošalji mi tu tvoju listu da vidim šta imaš.