Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.08.2013
Poruka
2.848
sporttv3.png

Kod:
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://89.248.168.21/liveedge/ playpath=ai3133 swfUrl=http://micast.tv/jwplayer/jwplayer.flash.swf live=1 pageUrl=http://micast.tv/gen5.php

Pozdrav...Novi Pazar

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
evo recimo ovo objavljivano je najmanje 20 puta u toku ovog meseca i jos radi i to ponavljaju sve ovi vipovci
i trkaci za veci broj postova
Pa gde mene brate nadje za trkaca i kritikovanje,nesto sam provjerio pa nema bas 20 puta nego 4-5 puta ako se dobro sjecam,ako ces mi vjerovati ja sam davno prestao da se takmicim ko ce veci broj postova staviti iako ih imam da i sam neznam koliko,mislim dosad kad bi sve zbrojio oko 15000 ali nema veze ako ti i oni koji ti zahvaljuju misle tako nek vam bude,svak ima pravo na svoje i nemam namjeru dalje polemisati,vjeruj mi da mi nije do nekih velikih postova ali dolazim jer volim ovo i tu sam na kraju krajeva od prvih dana,desava se da se ponovi post ali uglavnom vodim racuna da se to ne desava a sto se tice vipa mislim da se u grdnoj zabludi!!

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
Ima puno ovakvih i onakvih primera........

Sinoc je Sota postavio sledeci unistrim.....koliko se secam.....

Kod:
http://149.62.176.220:8086/udp/239.100.2.4:3001

danas sam ga video na jos 7-8 mesta na netu.......radio je jace od mesec ipo......

pokusaj sada dali radi......

Naravno ne krivim ja Sotu da se razumemo,vec samo kazem da ima i ovakvih i onakvih primera......Ima unistrimova koje je silver postavio oko nove godine pa jos rade.....
pa to ti i kazem ali nije presudno da ce da stane ako je nesto objavljeno mada ima primera i tih i tih i to je to i jos ovo niste vi jedini ako zabranite nesto ovde i da ce te time nesto sacuvati postoji jos i drugih mesta gde je sve slobodno i gde ce se objavljivati da se razumemo nisam ja za otvoreno objavljivanje bas svega zna se sta vredi a sta ne i nek svak odluci kako hoce evo prvi ja nisam ni pola objavio na mom sajtu sta vredi i sta sve imam podelim ponesto privatno a ono sto imam na sajtu za 70% ljudi je od velikog znacaja jer dnevno mi se obraca veliki broj znanih i neznanih i nesto traze

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
Dal ima neko sk 1 samo za utakmicu koja pocinje za pola sata, necu siriti,nigde postavljati samo da odgledam utakmicu :D

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
Pa gde mene brate nadje za trkaca i kritikovanje,nesto sam provjerio pa nema bas 20 puta nego 4-5 puta ako se dobro sjecam,ako ces mi vjerovati ja sam davno prestao da se takmicim ko ce veci broj postova staviti iako ih imam da i sam neznam koliko,mislim dosad kad bi sve zbrojio oko 15000 ali nema veze ako ti i oni koji ti zahvaljuju misle tako nek vam bude,svak ima pravo na svoje i nemam namjeru dalje polemisati,vjeruj mi da mi nije do nekih velikih postova ali dolazim jer volim ovo i tu sam na kraju krajeva od prvih dana,desava se da se ponovi post ali uglavnom vodim racuna da se to ne desava a sto se tice vipa mislim da se u grdnoj zabludi!!
pa neznam kako si se pronasao nisi ti jedini vip a trkaci su svi nemoraju biti vip´(tome su doprinela pravila jer ljudi su takvi cim je nesto zabranjeno hoce to da vide po svaku cenu pa i po ceni ZAHVALJIVANJA moraju reci hvala da bi videli zar to nije sramota kazi i sam, nevidim gde je tu problem i zasto si se naljutio, tacno je to da je sada 5-6 ali posto su obrisali pola postova moderatori verujmi najmanje 20 puta u toku ovog meseca a da negovorim pre

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
412
beIN Sport sd i hd
lista radi par meseci a sadrzi sledece kanale
Kod:
#EXTM3U
#EXTINF:0,beIN Sports 1

#EXTINF:0,beIN Sports 2

#EXTINF:0,beIN Sports 3

#EXTINF:0,beIN Sports 4

#EXTINF:0,beIN Sports 5

#EXTINF:0,beIN Sports 6

#EXTINF:0,beIN Sports 7

#EXTINF:0,beIN Sports 8

#EXTINF:0,beIN Sports 9 HD

#EXTINF:0,beIN Sports 10 HD

#EXTINF:0,beIN Sports 11 EN HD

#EXTINF:0,beIN Sports 12 EN HD

#EXTINF:0,beIN Sports 13 FR HD

#EXTINF:0,beIN Sports 14 FR HD

#EXTINF:0,beIN Sports 15 ES HD

#EXTINF:0,beIN Sports HD

pass datoteke je ime i godina osnovanja jednog premierligaskog kluba

ili na p.p
jeli kao jedna riječ ili moram stisnuti "space" nakon imena za upisat godinu?
"I love a good challenge!!"

Natrag