- Učlanjen(a)
- 21.11.2009
- Poruka
- 28.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
????? šta ti nije jasno kad neznam da skeniram stariji čovek pa me mrzi da se pod stare dane učim.
145.255.192.14
Hvala valda ču znati????????Ups sorry. Ali moras nesto nauciti. Kako smo svi ovde bili pocetnici, SF nas nesto i nauco
Evo kako za tebe skeniraj ovaj IP i dobices jednu iptv:
Kod:145.255.192.14
Evo neznam u VCL 7-porta i nijedan kanal 3000,5000,5050,8000,8080,9981,9982.Neznam i neču više da se igram brojevima.Hvala tebi na pomoči ali nevredi kad neznam.Hvala valda ču znati????????
Evo neznam u VCL 7-porta i nijedan kanal 3000,5000,5050,8000,8080,9981,9982.Neznam i neču više da se igram brojevima.Hvala tebi na pomoči ali nevredi kad neznam.
Pozdrav
Dobar si
Prva lista koju sam sam nasao Nazalost vec trazi user i password....[/CODE]***Hidden content cannot be quoted.***
Svaka vama cast jer o ovoj temi nisam nasao gotovo nista ili vrlo malo(a pretrazivao sam net svim mogucim meni poznatim metodama i jezicima). Za sada sa vasim upustvima i intuicijom polako ucim.Dobra fora........slatko se ismeja......
Oni koji su se najvise borili za ukidanje svih pravila sto se tice lista ,sada im ne odgovara kada je to uradjeno......
Nikako da shvate pojedinci da je ova tema otvorena zbog korisnika pre vise od 4 godina,ako je ikako moguce da koliko toliko dodju do nekog strima i gledaju nesto besplatno...Mi iz stafa smo se toliko upraksovali i usavrsili da cemo verovatno gledati dok se moze gledati.....postojala ova tema ili ne.....i nije zbog nas otvorena..
Open IPTV kazu nemoze da se gleda......mi iz stafa kazemo da moze......D3Go nemoze da se gleda......mi kazemo da moze.......
da ne nabrajam vise......Ima i onih koji su navikli da kritikuju i da skupljaju liste odavde a da ne postave takoreci nijednu i da omoguce i drugima da gledaju......a znam da imaju puno liste.....
Strasno......