Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 2.215
Misljenja sam da bi mozda da ih tako nazovem malo lakse liste nebi trebalo ogranicavati na mnogo veliki broj postova kao VEKTOR TV,VIPNET,FAST TV,ISKON mogu imati svi to se zna jer se do njih cini mi se dolazi malo lakse ali osim NET TV koji je izgleda zabranjen za stavljanje jedina lista koja po meni zavredjuje paznju je SKANDINAVSKA sa JSC kanalima i nju bi trebalo podici na malo veci nivo,(naravno ima tu jos listi kao SBB,D3GO,D3iGO,POLARIS i slicne,ali to posjeduje vrlo mali broj clanova i nevjerujem da ce to iko staviti)ovdje osim Admina,Moderatora i Urednika koji su zaduzeni za rad na forumu nema mnogo clanova sa 1000 i vise postova osim mene i vai123 tako da i ako procuri ta lista znaci da je neko od nas,ali isto tako moram naglasiti da je ipak doslo vreme da neko ko je ostavio vremena i zivaca na ovom forumu ipak ima neku priviligiju kroz gledanje skrivenih postova za razliku od mnogih padobranaca koji su samo dolazili i kao lesinari kupili sve redom i sto je najgore stavljali svugde!!!
Jos bi nesto napomenuo da se HIDE streamovi stavljaju i u SPOILER jer ako se stavlja samo u HIDE ostane cijela lista na forumu ovako bi se ustedilo na prostoru i bilo bi mislim ljepse i preglednije!!
Jos bi nesto napomenuo da se HIDE streamovi stavljaju i u SPOILER jer ako se stavlja samo u HIDE ostane cijela lista na forumu ovako bi se ustedilo na prostoru i bilo bi mislim ljepse i preglednije!!