Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Druze moj neposecujem ja samo ovu temu na forumu ,KAO PRVO JA NISAM NIKADA SIRIO LINKOVE PO DRUGIM FORUMIMA ,NITI SAJTOVIMA KAO NEKI A TI MI NE MOZES ZABRANITI KOJU CU JA TEMU DA POSECUJEM.Ova tema me pretezno interesuje zbog stranih free kanala i ne vidim nista lose u tome sto sam rekao da je Sota upravu,jer vam covek da kanale i vi ih automatski rasirite po netu a covek se mucio to nije lepo prema Soti.Ako vam je neko delio kanale onda je to Sota.Ja od njega nisam trazio ex yu kanale niti sam ga smarao i molio kao neki a onda te kanale sirio svuda po forumima i po raznim internet stranicama kao sto neki to ovde rade.Zato sam rekao da je bolje platiti i nego moliti coveka i onda mu napravite problem da ni on vise ne moze da gleda a on se namucio oko tih kanala to sam hteo da kazem druze Kontra.Veliki pozdravEto, sad' si reko sve sto ima da se kaze.
Znam ja i svi ostali sto dolaze ovde da nadju nesto a da nebi platili gde i sta ima da se kupi i koliko kosta.
Kad si ti za tebe platio da bi mogo da gledas te "kvalitetne kanale", pitam se: STA TI UOPSTE TRAZIS OVDE NA FORUMU
Jer prijatelju ti ispade "legalan" a njima mesto nije da susnjare po forumima nego da gledaju ono sto su platili.
Druze moj neposecujem ja samo ovu temu na forumu ,KAO PRVO JA NISAM NIKADA SIRIO LINKOVE PO DRUGIM FORUMIMA ,NITI SAJTOVIMA KAO NEKI A TI MI NE MOZES ZABRANITI KOJU CU JA TEMU DA POSECUJEM.Ova tema me pretezno interesuje zbog stranih free kanala i ne vidim nista lose u tome sto sam rekao da je Sota upravu,jer vam covek da kanale i vi ih automatski rasirite po netu a covek se mucio to nije lepo prema Soti.Ako vam je neko delio kanale onda je to Sota.Ja od njega nisam trazio ex yu kanale niti sam ga smarao i molio kao neki a onda te kanale sirio svuda po forumima i po raznim internet stranicama kao sto neki to ovde rade.Zato sam rekao da je bolje platiti i nego moliti coveka i onda mu napravite problem da ni on vise ne moze da gleda a on se namucio oko tih kanala to sam hteo da kazem druze Kontra.Veliki pozdrav
Ne znam da li ti stvarno ne razumes ili se pravis da ne razumes ???
Pa valjda su fajlovi da ih ljudi sire po internetu i kome treba on uzima,
kako bi to bilo sa svim programima sto su ih krakovali, da ljudi ne sire njih kako
bi se onda skidalo i upotrebljavalo dzabe, da ne nabrajam sve sto ima po internetu,
a vi ste se nasli kobajagi koji hoce da odrzite da se ne siri nista od "kvalitetnih kanala"
PA KAKO BI LJUDI GLEDALI, BRE ??? Kad bi svi mislili kao ti, propade svet
Nego vi sto dezurate ovde po 24 sata, obrnite neki krug oko kuce i vidite sta se radi
po svetu, a ne da mislite samo za sebe, jos imate komunisticko u vas.
I ja necu sam da se prepirem sa nekima, jer zivot je kratak za te stvari,
eto sad' neka nastavljaju raspravku sa vama onih 10%,
jer 90% ovde na forumu su sintari a prave se kao da dele nesto.Smesno,bas.
Sad je mirna kapa sa kanalima iz bivse Yu,nista se ne stavlja do decembra,
e onda se zaletite mesec dana i kao da ste uvatili Boga za K.....
#EXTM3U
#EXTINF:1, Grand Televizija
[URL]http://93.104.213.155/v/?u=lHuslKi8&p=KlU7Ghf&channel=oiFbsT_Jhotv63XY8tqbufkTPFDtS7oARbcF5WUJ64nnFhLjPjEO88LUNKzCITktnNwebEA4sdEK2zqCyHQTCQ[/URL]
evo jedan dobar dinks-bums kanal
http://89.212.47.123:8080/stream?channel=sct&stream=500kb
hehe pa pre nedelju dana rece neko da pravio prvi internet tv kanal hehehovo ti je dobro