Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Evo linka za NOVA Sport (Czechia)
Kod:
http://www.zapni.tv/streaminforum/nova-sport-asx.php?code=MzEwMzMyMTA3MDk5&type=.asx
sa sajta World TV

Član
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
18
NOVA SPORT-CZECH REPUBLIC sa World TV
Kod:
http://cdn15.nacevi.cz/nova-sport?id=xEalRsz2_sUzCylivCU7fUrDZc5qeydoR3YVQWmRZk_pHCCfWIklYzlocc5FEL99TgXgwYJ0RuS_sfZ5LGoLTgnQg==
otvori sa vlc

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Thanks,

Serbia flash tv from IP D1 player - RTS 1,2 Avala, Prva, Pink

Russia - Ukraine new flash tv - Sport 1, HTB, 2x2, 1 Game

Czech Republic - Novasport - very good qualite stream

New HDTV / 6 tv - One HD, One HD Dance, One HD Pop, One HD Rock, One HD Jazz, One HD Classic

Kod:
[URL="http://sport-mania.sk/worldtv"]World TV[/URL]

Ovako:
Update... ??? Dass ich nicht lache.... lächerlich
nemoj me pogresno razumijeti nisam protiv tvog sajta
Kod:
 [URL="http://sport-mania.sk/worldtv/"]World TV[/URL]
naprotiv ovo sto cu napisati ne odnosi se na tebe samo da dodam kad Sota izvuce Streamove sa pojedinih sajtova nebitno kojih onda me pojedini kritikuju zasto to radim zasto izvlacim streamove sa njihovog sajta itd... nebitno a u stvari pojedinim ljudima na taj nacin olaksavam gledanje Tv preko Interneta
Ovo sto sad pisem odnosi se na one kojima sam dao Streamove od IP D1 nikog pojedinacno ne prozivam ti isti ce se sami prepoznati znaci svi vi koji ste dobili od mene Streamove IP D1 od danas cemo drugacije ubuduce cu dati samo odabranim ljudima sve sto imam jer sam stekao utisak nakon sto sam dao pojedincima Streamove pojavili su se kod tebe na Sajtu iako su cvrsto obecali Sota nema sanse da dam nekome nebitno tako bi bilo i da sam dao Scriptu i tako bi bilo da vam dam Streamove od Net Tv Plus i od Fiber Playera e nece moci vise tako to je absortno i bezobrazno jer sam ovo sa IP D1 programima napravio iskljucivo kao Test i ono u sto sam sumnjao obestinilo se jer ti isti programi nema ih niko samo nekolicina vas ovdje znaci potekli su odavde a kad nemate sta da gledate onda kukate i to je nebitno sto se mene tice samo vi ne profitirate od toga ja za mene imam sve i ne trebam od nikog nista sami ste si krivi a mogli ste imati mnogo vise kad se ugase ovi streamovi od IP D1 onda ceemo vidjet ko ce sta i kako pa niko nije lud da nevidi sta se desava
Ovo sam napisao iskljucivo iz jednog svima nama poznatog razloga kod nas je tako sto se tice Net Tv Plus , Fiber ili Iskon Playera itd.. da ako postujemo nesta javno na Forum pojedinci koji prate ovdje zbivanja i desavanja istih Blokiraju nas sto je donekle razumnjivo sa strane onih koji to rade pravnim i zakonskim putem tako da smo prinudjeni neke stvari da si dostavljamo putem PM jer nemamo nikog ko bi nam trajno obezbjedio gledanje Tv-a na ovaj nacin kao drugi sto imaju mi smo bili , jesmo i ostacemo u mnogocemu zadnji
Streamove IP D1 koje ste dobili cu u narednom kratkom vremenskom periodu da postujem javno kako ovdje tako i sire ako ih neko ne postuje od vas ako mogu da gledaju pojedinci nek mogu da gledaju svi pa da vidim kas se ugase ti sto se streamuju na World.tv dali nisu od mene??? i dali se ne poklapa ovo sve sa mojim misljenjem
Uzivajte u Buducnosti
Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
57
Evo linka za NOVA Sport (Czechia)
Kod:
[url=http://www.zapni.tv/streaminforum/nova-sport-asx.php?code=MzEwMzMyMTA3MDk5&type=.asx]www.sport-mania.sk[/url]
sa sajta http://sport-mania.sk/worldtv]World TV[/url]

working 5 minut, script code, only work on sportmania or next link from url helper work 3 hours, this is my security system.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

NOVA SPORT-CZECH REPUBLIC sa World TV
Kod:
[URL]http://cdn15.nacevi.cz/nova-sport?id=xEalRsz2_sUzCylivCU7fUrDZc5qeydoR3YVQWmRZk_pHCCfWIklYzlocc5FEL99TgXgwYJ0RuS_sfZ5LGoLTgnQg==[/URL]
otvori sa vlc

working 3 hours no more, you need aktualizacion from site sport-mania

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.06.2010
Poruka
90
Ovako:
Update... ??? Dass ich nicht lache.... lächerlich
nemoj me pogresno razumijeti nisam protiv tvog sajta
Kod:
 [URL="http://sport-mania.sk/worldtv/"]World TV[/URL]
naprotiv ovo sto cu napisati ne odnosi se na tebe samo da dodam kad Sota izvuce Streamove sa pojedinih sajtova nebitno kojih onda me pojedini kritikuju zasto to radim zasto izvlacim streamove sa njihovog sajta itd... nebitno a u stvari pojedinim ljudima na taj nacin olaksavam gledanje Tv preko Interneta
Ovo sto sad pisem odnosi se na one kojima sam dao Streamove od IP D1 nikog pojedinacno ne prozivam ti isti ce se sami prepoznati znaci svi vi koji ste dobili od mene Streamove IP D1 od danas cemo drugacije ubuduce cu dati samo odabranim ljudima sve sto imam jer sam stekao utisak nakon sto sam dao pojedincima Streamove pojavili su se kod tebe na Sajtu iako su cvrsto obecali Sota nema sanse da dam nekome nebitno tako bi bilo i da sam dao Scriptu i tako bi bilo da vam dam Streamove od Net Tv Plus i od Fiber Playera e nece moci vise tako to je absortno i bezobrazno jer sam ovo sa IP D1 programima napravio iskljucivo kao Test i ono u sto sam sumnjao obestinilo se jer ti isti programi nema ih niko samo nekolicina vas ovdje znaci potekli su odavde a kad nemate sta da gledate onda kukate i to je nebitno sto se mene tice samo vi ne profitirate od toga ja za mene imam sve i ne trebam od nikog nista sami ste si krivi a mogli ste imati mnogo vise kad se ugase ovi streamovi od IP D1 onda ceemo vidjet ko ce sta i kako pa niko nije lud da nevidi sta se desava
Ovo sam napisao iskljucivo iz jednog svima nama poznatog razloga kod nas je tako sto se tice Net Tv Plus , Fiber ili Iskon Playera itd.. da ako postujemo nesta javno na Forum pojedinci koji prate ovdje zbivanja i desavanja istih Blokiraju nas sto je donekle razumnjivo sa strane onih koji to rade pravnim i zakonskim putem tako da smo prinudjeni neke stvari da si dostavljamo putem PM jer nemamo nikog ko bi nam trajno obezbjedio gledanje Tv-a na ovaj nacin kao drugi sto imaju mi smo bili , jesmo i ostacemo u mnogocemu zadnji
Streamove IP D1 koje ste dobili cu u narednom kratkom vremenskom periodu da postujem javno kako ovdje tako i sire ako ih neko ne postuje od vas ako mogu da gledaju pojedinci nek mogu da gledaju svi pa da vidim kas se ugase ti sto se streamuju na World.tv dali nisu od mene??? i dali se ne poklapa ovo sve sa mojim misljenjem
Uzivajte u Buducnosti
Pozdrav

Svaka cast Sota pricao sam ja i ranije da ovde ima puno spijuna i da jedva cekaju da pogase kanale za koje se neko muci po ceo dan ,zato ja i nestavljam kanale javno na forumu niti ih dajem drugima preko PM cuvam ih za sebe .Moj savet ti je druze da nikome nedajes kanale ni preko PM .Zadrzi ih za sebe i uzivaj a ovi neka gledaju to sto imaju jer bolje nisu zasluzili ,neka plate 580 din nije mnogo i neka lepo gledaju kanale sa IP D1 mesec dana.Veliki pozdrav care i nemoj puno da se nerviras.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.01.2011
Poruka
148
opet se mnogo mudruje, te daj Sota, te nedaj nikom isl.......

ovaj sajt valjda sluzi da se ljudi razumeju, pomognu i da razmene iskustva, pa i listu kanala......
ko hoce neka cuva kanale samo za sebe, al nemoj da se javlja, da ne uznemirava druge, nema smisla.

pozdrav za sve dobronamerne

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ko hoce domace kanale:

Kod:
IP D1

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
57
Ja nemam nikakve veze sa ovog korisnika Sota, sve linije su iz različitih straniek, srpski televizje iz IP-D1 flash i raznih drugih stran,
nema ništa loše kada webmasteru će koristiti službene stranice plaćenih linkova na svoj sajt, privatno strimovanje liniju da ja nikada ne koristi na moj sajt, to je moje mišljenje.

Natrag