- Učlanjen(a)
- 30.04.2013
- Poruka
- 3.249
Pozdravljam sve prisutne na forumu SF, moje prvo obraćanje na SF, mada vas pratim skoro godinu dana, glavni motiv što sam se uključio u potragu za tv streamovima je nepostojanje tv prenosa FIA WRC Svetskog reli šampionata, na našim tv kanalima, kojeg pratimo sa većom grupom prijatelja i prijateljica fanova WRC. na SF smo pronašli sve što nam treba za pračenje WRC sezone 2013, i do neba se zahvaljuemo svima koji su postavljali strimove tih televizija. Jedina kod nas u regionu tj. ex yu koja zvanično prenosi WRC je SPTV Sportska TV iz Zagreba. Strimove skupljamo po tabeli koja je objavila FIA WRC
World Rally Championship - Fanzone - WRC TV Guide 2013
i to nam je smernica za lov na strimove.
Nadam se da ću doprineti kvalitetom, i saradnjom sa svima vama, koji neumorno radite i usrećujete nas, pre svega u moje lično ime i mojih prijatelja ljubitelja relija, zahvaljujemo se administratorima, mogu slobodno da kažem čarobnjacima od kojih smo mnogo naučili, svi su zahvalni Bokiju za obuku na XBMC, koji je savršeno čudo od multimedije, zahvaljujemo se Denisu na korisnim skriptama i alatima, Šoti i NightWolfu, kompletnom administratorskom timu SF. Hvala vam za sve, bezgranično smo zahvalni!
World Rally Championship - Fanzone - WRC TV Guide 2013
i to nam je smernica za lov na strimove.
Nadam se da ću doprineti kvalitetom, i saradnjom sa svima vama, koji neumorno radite i usrećujete nas, pre svega u moje lično ime i mojih prijatelja ljubitelja relija, zahvaljujemo se administratorima, mogu slobodno da kažem čarobnjacima od kojih smo mnogo naučili, svi su zahvalni Bokiju za obuku na XBMC, koji je savršeno čudo od multimedije, zahvaljujemo se Denisu na korisnim skriptama i alatima, Šoti i NightWolfu, kompletnom administratorskom timu SF. Hvala vam za sve, bezgranično smo zahvalni!