Član
- Učlanjen(a)
- 08.06.2010
- Poruka
- 2.058
Ima li iko novi ključ za IP D1 pleyer? ne nastavak nego baš ključ......Ako neko ima neka mi pošalje na PM....Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da nezna ko kako buttone od AutoPlay Media Studio prebacitu u png
Evo ovako, otvoris u programu AutoPlay Studio Button Maker i tamo ides na opciju = Button=Load image= i onda pronades svoju sliku koja ce postat Button i postat ce u png formatu ...
Ako jos imas pitanja slobodno se obrati putem PP
ideš na copy pa save ass .naziv .png i save.Tako treba da ostane kao pngmislim da me nijesi razumio..ja ocu..buttone iz autoplay media studio da kopiram u folder i korisitm za druge svrhe..ali kad ih kopiram one su u nekom drugom formatu..a ja ocu da budu u png.
mislim da me nijesi razumio..ja ocu..buttone iz autoplay media studio da kopiram u folder i korisitm za druge svrhe..ali kad ih kopiram one su u nekom drugom formatu..a ja ocu da budu u png.
Aha, na to mislis...E to nece ici..jer ne mozes birat format.Bit ce ti uvijek u BTN formatu...
Ako ti nije problem, onda stisni PrtScrn izrezi si button recimo u Paint-u i snimi ga u kojem god zelis formatu
moze posluziti veliko hvala!!