Član
- Učlanjen(a)
- 23.02.2011
- Poruka
- 1.561
da ne bude da sam na neciju stranu ali verovatno si sinoc propustio finis boki71 se oglasio i dao saopstenje plus rekao da na ovu temu vise nece postati nistaSinoc je bila usijana atmosfera pa nisam htjeo nista komentarisati ali nije viska da se opet nesto rece sto neki od vas vec znaju,bili smo svjedoci nekoliko puta sto je Sota sve napisao na forumu kakva je sve vredjanja,psovanja,omalovazavanja i sto sve ne dozivljavao od pojedinih clanova putem PP i ostalih komunikacija,a zasto,zato sto je bio dosljedan u sprovodjenju onoga sto su se dogovorili u administraciji ovoga foruma,desio se jedan propust od mislim boki71,jer je stavljeno nesto sto nije trebalo a da niko nije rekao nista vezano za to znaci nije ni sankcionisano sto je naravno iritiralo njega kao jednog postenog covjeka,govorim tako jer ga znam vec dugo,mozda je trebalo nesto napraviti zbog ostalih clanova jer mnogi su zbog slicnih stvari bili banovani,znam da je boki71 mnogo zasluzan sto se ovaj forum nalazi tamo gde je sad ali eto moglo se bar putem nekog posta obratiti svim clanovima ovoga foruma i objasniti da nije postojala namjera nego se samo desio previd ili neko drugo objasnjenje,da skratim na kraju smo zapravo svi izgubili jer cemo vrlo brzo biti uskraceni gledanja svih onih listi koje su postavljene ako vec nisu stale,toliko nadam se da sa ovakvi i slicni propusti nece desavati i da ce ovaj forum biti tamo gdje mu je i mjesto a to znaci u samom vrhu!!!! (Nikakve lose namjere nemam prema nikome znaci nista licno samo govorim ono sto mislim ,tako da ne vjerujem da ce se neko naci uvredjen)