- Učlanjen(a)
- 04.04.2010
- Poruka
- 6.511
Mulleru bice da ti trebaju naocari
izvinjavam se....sad radi...ne mogu verovati da sam pogresno stavio naziv....mislio sam da se meni to ne moze dogoditi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mulleru bice da ti trebaju naocari
POzz naso sam na internetu net tv plus kljuc koji vazi do 11 mjeseca a ne mogu preko interneta gledat jer treba da se aktivira onaj player imaju li negdje liste da s emogu skinut
Prvo kazes da si nasao kljuc na internetu a onda se ubijas sledecim postom i govoris kako si imao Net TV Player 4,pa ako si ga imao aktiviran onda si pretplatnik i nije ti problem da ga ponovo aktiviras samo kontaktiraj Net TV. Sve u svemu lose lazes,ne slazu ti se priceRadi kljuc prije jedan mjesec ja ga koristio na net tv plus 4 i onda kupio sebi novi racunar i moram aktivirat taj player a kod na se ne moze pa zato da mi je kako da gledam tv
Pa sta trazis ovde onda,neka ti ponovo svemoguci tetak ubaci kljucNaso kljuc na internetu nekad u januaru koristio na net tv plus 3 pa mi tetak aktiviro na net tv plus 4 i sad cujem da se vis ekljucevi stari ne koriste nemoj prosipat lafinu dzabe sigurno iimas 10 godina il se nekom uvlacis u s***
Taman posla da sam ljubomoran,nego samo ne podnosim lazove. Samo ti pitaj svog tetka da ti to ponovo uradi i svi ce biti sretni,ipak mi ovde na forumu nismo ovce da nas moze sisati ko stigne.Jes ti to ljubomoran mozda