Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
meni je sve to cudno ovo je aplikacija od starog fibera, a ubaceni kanali koji se mogu naci i free,nisu cista posla tu
Ovo pod broj 1 nema veze sa fiberom jer ovaj koristi vlc a fiber je koristio wmp, uznapredovali su sa Multi tv i svaka im čast ma tko god to odradio i platio dedicated server.Jer takav server košta. A i cijena je ok,iako meni to netreba zasigurno ima onih kojima treba.
Da ukažem autorima na to da player ima bugova.
2013-10-02_191134.jpg

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
online iptv radi normalno samo sto vise nema tri dana nego samo jedan dan probe
upravo se registrirao

Da pisalo je 24 sata......medjutim neradi ni toliko......:roll:

hF4wa.png

Član
Učlanjen(a)
30.03.2010
Poruka
60
Ovo cudo neradi sad nikako neznam sto ulogovo sam se sve zavrsio i nece da mi krene kanal,e svasta ljudi moji.....

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
a ovo sam ja dobio nakon registracije

Postovani, poslali ste zahtev za probno testiranje nasih streamova.

Vas korisnicki racun nije aktivan !

Prema nasoj evidenciji, Vi ste iskoristili probno testiranje !
Za produzetak pretplate, kontaktirajte nas kako biste dobili detaljne informacije.

S postovanjem
Online IPTV

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
220
ko ima probleme sa playerom moze slobodno da mi se javi na pm, player nema veze ni sa fiber netom ni sa multi tv ni sa nettv itd....
Sve je jes u fazi testiranja i uskoro ce biti dodani novi kanali ;) to vam obecavam ja ;)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ko ima probleme sa playerom moze slobodno da mi se javi na pm, player nema veze ni sa fiber netom ni sa multi tv ni sa nettv itd....
Sve je jes u fazi testiranja i uskoro ce biti dodani novi kanali ;) to vam obecavam ja ;)

Sada cemo postaviti mi jedan plejer......:roll:....isto u fazi terstiranja......samo da mu ubacimo jos ove strimove od iptv....:beee:..bar da zakove nacisto.......kada ne postuje ni 24 sata rok koji dao...

Jos ako dopustimo i domace strimovanje.......tesko da ce prodati nesto......
boki71-albums-smajli-2-picture2582t-zavariti-od-smija.gif

6cAnO7.png

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
neko oče izgleda da pobere pare i onda na bahame , kakva ti je to reklama kad neradi ništa a ni probni period nemožeš da koristiš hehe jao meni. važno da su ubacili arene kako bi privukli ljude.

Natrag