Dobro ima jedna ne logicnost sa ovim listama , sto se pojavljuju u odredjeno vrijeme prvo krene sa molbom imal naprimjer neku listu od neke iptv platforme i onda se iz vedra neba pojavi neki lik sa tom listom kako ima onda pocne da se ko nesto dijeli i ubrzo zatim se pojavljuje javno i nakon dva dana se ugasi,pitanje je ko stoji iza svega,jednostavan odgovor razni spijuni od svakojakvih operatera koriste ovaj forum za promovisanje svojih kuca i liste se negase zato sto su procurile vec zato sto su namjerno i pustene i tu pripadaju sve liste koje rade na principu /udp/ ip adrese i proxy . Zato se zahvaljujem ljudima iz global bosna iptv koji su se reklamirali par dana naravno kvalitetnu imate ponudu mnogo bolju od elte i drugih operatera ,al naravno ocekujemo odgovor drugih jer konkurencija je konkurencija.
Pošto niko neće da opravda postupak Silver Platinium , ja ću da se zauzmem za njega.
Potpuno je tačno da je lista bila kvalitetna,pardon liste.
Njegovih ruku je delo to pronalaženje,nije baš kako vi mislite kratko trajala.Pojavila se u nekom drugom obliku pa je od pre nekih mesec dana bila u kvalitetnijem strimu do dana kad je objavljenai vrlo brzo ugašena.Nedeljama unazad se broj kanala na listi polako povećavao,i sve je to prećeno preko statusa osim par poznatih adresa koji su koristili ovu listu nije bilo "upada" sa strane.Znači da je lista mogla da zaživi u celom svom izdanju.Ali greškom lista je data nekom neodgovornom korisniku i počela je trampa i prodaja.Verovatno revoltiran saznanjem da je dotična lista predmet trgovine sa objavom liste javno ovde na SF zapečatio joj je sudbinu.
Setite se da je SilverPlatinium nešto pitao za telekom BiH listu još letos,otad je ima ....Ja znam
Potpuno opravdano, stavio je kraj za ovu epizodu dve liste "Global" "BH Telekom"
Ne verujem da će ponovo ići na ovu laku kombinicaju,nije ovo Bugarska sa 100 operatera ovde vlada RRA u zemljama EX Yu.