Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Novi SK Logo

Sk hrvatski, city- junajted, xbmc player
SPORT KLUB ..........(ko radi taj greši) ,nešto sam i ja naučio Ipak je SK 1 Hrvatski.
Lepo objašnjeno od Goran995
Logo je Srpski , ali stari .Novi je na
http://serbianforum.org/members/poverenje-0-albums-logo.html
Ovako izgleda u XBMC
abhw.png

I uopšte nije tako ružan samo se treba naviknuti na novi izgled

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
SPORT KLUB SRPSKI ili Slovenački - EPG je Hrvatski ili Slovenački
Logo je Srpski , ali stari novi je na

Ovako izgleda u XBMC

I uopšte nije tako ružan samo se treba naviknuti na novi izgled

hehe....pa ti se vec sve novo ubacio....:stupid: ali logo bi trebao stajati vise u desno i manji bi trebao biti....pa naziv live ili u zivo ili v zivo bi trebalo stajati pored...kao sto sad stoji ispod preveliko izgleda.....al jazeera sport kanali ima to napisano sasvim malo.....i to dosta bolje izgleda.....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Član
Učlanjen(a)
21.04.2012
Poruka
116
hehe....pa ti se vec sve novo ubacio....:stupid: ali logo bi trebao stajati vise u desno i manji bi trebao biti....pa naziv live ili u zivo ili v zivo bi trebalo stajati pored...kao sto sad stoji ispod preveliko izgleda.....al jazeera sport kanali ima to napisano sasvim malo.....i to dosta bolje izgleda.....

Svidja mi se novi dizajn SK-a, vjerovatno Junajtedu manje, ali dobro :) bice drugi put. Sto se tice vise na desno, vjerujem da je razlog 4:3, nemaju jos uvijek svi siroke ekrane, to je jedino logicno objasnjenje, HD kanali su, vjerujem, vise desno. Ako obratite paznju, i rezultat i ime klubava od Premier Lige je vise lijevo, vjerovatno iz istog razloga. Sve u svemu, odlicno, sto se mene tice.
A sto se tice Hrvatski ili Slovenski, cini mi se da pise tamo VZIVO, a ne uzivo

evo i logo sa njihovog sajta

t73e.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Pao mi je sistem pre dva sata pa mi je prijatelj instalirao win 7 ali mi je sve izgubljeno od podataka pa molim sa kojima sam prijatelj na skajpu da mi ovde na pp posalju skajp ime jer ne mogu nikako da se ulogujem sa mojim starim nik imenom Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Natrag