Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima li Bugarskih kanala da rade? Ili bar TV7?
http://bgtv-on.com/home
pozz,molio bih ako mozete da mi posaljete linkove za moja tv , za sopstvenu upotrebu,hvala puno
Pozdrav svima.Steta za par forumasa koji nas napustaju i time samo ''idu na ruku'' grupi koji ih neosnovano blate po raznim forumima.A uz put bih zamolio bilo koga da mi posalje na PP listu za koju ovaj kljuc odgovara.Hvala unaprijedEvo i ja da se pozdravim,jer vas kao urednik napustam a i kao clan manje-vise bice tu ponekad. Bilo je ovde lijepih trenutaka,upoznavanja prijatelja,dobrih kanala... ali i vredjanja dal putem poruka ili javno koje ni najvecem neprijatelju ne bi pozelio, mogu samo reci da ne nasedate na te provokacije i spustate na taj nivo,nego jednostavno prijavite dal post ili poruku i bice reseno. Da ne duzim D3n1s je lijepo rekao: "...bilo je lijepo družiti se s vama al zna se šta je bitno, obaveza je puno a vremena malo tako da..."
Za kraj jedan poklon,ko zna sta je znace ga i iskoristiti
Kod:[COLOR=#0000ff]Ym9za29yaWtpYzo6c2FsdDo6MzM3MTBkOTRmNTFjODAyNjUzNWI4MWIwNmRlYjJjZGM[/COLOR]
Pozz svima i svako dobro