Član
- Učlanjen(a)
- 21.12.2009
- Poruka
- 110
Naravno da neću, napravio sam ono što sam hteo, još samo da uradim verziju sa automatic update-om i biću krajnje zadovoljan.kao sto jednom rekoh pohvalno je sto si napravio taj plejer samo vidi jel mozes da preusmeris da iscitava i aktuelan proxy pre strima tako da moze i da se gleda van srbije
sto se srbije tice neznam bas kome je bas toliko potreban tv preko interneta (ljudi valjda imaju vec tamo ,a i konekcija im je losa za takvo nesto) bar je moje misljenje mozda i gresim sve u svemu vidi to za ucitavanje proxy liste a mi cemo ti slati ili dopunjavati plejer tako da mogu svi da gledaju za dz
p.s nadam se da neces i ti posle mesec dva da trazis neke silne iljade eura za razotkrivanje tajnog koda koji vuce sa slovacko ceskih sajtova
@cpha
Lista je ok, osim što neki programi (kao TV JERINA, TREND i slični) strimuju samo na 1mb
Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Koji od ovih provereno rade izvan Srbije? Bio bi mi veliki posao unositi svaki od ovih proxy-ja. Da li rade sa istim nastavkom? Zamolio bih nekog izvan Srbije da mi pošalje strim adresu bar jednog kanala kako bih mogao da ih ažuriram. HvalaA evo i proxi liste, pa ko ima vremena nek isprobava.......
Poslednja izmena: