Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.479 66,6%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,4%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,3%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 210 5,6%

• Total voters
    3.724
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
Alex TV

ovo u Bugarsko alex ide dobro ali dobro idat kanali koi sa 1.5Mb-3Mb/s a ostali kio sa pod 1.5Mb/s postojanno se bufer. mislim zbog opterecenja.Bi trebao ovo probati kad zatvorisch pristup na ovai surver
v Munchen.Nie losche da ubazic i neki bugar. kanal pa i gr4ki muz. kanal.Na bug. kanal sa mislio kao HBO;HBO COMEDY;CINEMAX;TV1000,NG,ANIMAL PLANET,VIASAT HISTORY,VIASAT EXPLORER i josch nekoliko koi idu i sa subtitre na srbski a moze i Nova SPORT,D+,TV+,Ring BG,D2 koi sa sportski.Ako nemash mogu4nost ih nabaviti mogao ti pomo4i.Posle ove mogli sme da porazgovarame o цене.

Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
163
jeli to moze u njemacku
ta promo.vlc fajl

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

evo isprava,radi odlicno,hvala AlexTV
samo nastavi tako,koliko ce to ici??

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
650
ovo u Bugarsko alex ide dobro ali dobro idat kanali koi sa 1.5Mb-3Mb/s a ostali kio sa pod 1.5Mb/s postojanno se bufer. mislim zbog opterecenja.Bi trebao ovo probati kad zatvorisch pristup na ovai surver
v Munchen.Nie losche da ubazic i neki bugar. kanal pa i gr4ki muz. kanal.Na bug. kanal sa mislio kao HBO;HBO COMEDY;CINEMAX;TV1000,NG,ANIMAL PLANET,VIASAT HISTORY,VIASAT EXPLORER i josch nekoliko koi idu i sa subtitre na srbski a moze i Nova SPORT,D+,TV+,Ring BG,D2 koi sa sportski.Ako nemash mogu4nost ih nabaviti mogao ti pomo4i.Posle ove mogli sme da porazgovarame o цене.

i have 5Mb/s downl internet conect and i dont have dropuots it is posible thats is from the World DNS servers Stop and play agen the channels best regard sor bulgaria

Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
650
jeli to moze u njemacku
ta promo.vlc fajl

Dodato posle 3 minuta:

evo isprava,radi odlicno,hvala AlexTV
samo nastavi tako,koliko ce to ici??

realno odgovor sto manje gledaoca dize ce biti i bolji kvalitet ce imati sto vise gledaoca vise prekida i losiji kvalitet zato nedaite dalje liste koje imate uzivaite

Dodato posle 6 minuta:

aleks oprosti ali to nije merodavno sto si dao za vrednost sajta evo proveri i sam vrednost tvog sajta je celih 11 dolara What is your website worth? Let's find out

ili na primer ovde kaze da je celih 1800 i nesto dolara

alextv.eu Estimated Worth $1868.8 USD by websiteoutlook

prema tome neka cifra od 90 iljada ne dolazi u obzir moras da odradis bolju optimizaciju da bi vredelo toliko

neznam za te saitove jasam slucaino naiso na moi link koi sam postovao i video vrednost a i proveravao druge adrese

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.08.2010
Poruka
165
Taj promo.vlc ti je isto kao Mars, izpred par dana i ne ide u slo.

Alex pa kako je moguče, da svi gledaju, pa čak i sa njemačke i bugarske, a u slo ne ide? Pa znam za to sa IP, ali nije mi jasno zašto svi osim nas i još par zemalja??

Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
650
taj promo.vlc ti je isto kao mars, izpred par dana i ne ide u slo.

Alex pa kako je moguče, da svi gledaju, pa čak i sa njemačke i bugarske, a u slo ne ide? Pa znam za to sa ip, ali nije mi jasno zašto svi osim nas i još par zemalja??

sistem pusten za ceo svet promo kanali radu svima bez proxya

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
ALEX lista je odlicna svaka cast sto bi trebalo ucuniti da se odrzi kao ovakva

Natrag