Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nazalost,nemogu
pozzz
Fibernet.rs
Vidis to i mene cudi, ja sam Makedonac, a aktivne strim adrese makedonskih kanala poticu iz Kanade, znaci nije tacno da nema satelita u americi kao u EU. Stvar je sto nasi ljudi tamo nemaju puno vremena da se "zabavljaju" oko one silne satelitske problematike i tacno ovo je jedini nacin da gledaju nase kanale. Poznajem puno ljudi koji sve znaju oko satelitske, otisli van i sad mi taze strim adrese.
Pokusavao sam da uradim jedan plejer preko VBasic i APMStudio, ali nikako plejer ne moze da ucita rtsp protokol, a nejverovatnije je moje (ne)znanje u pitanju.
Sad tvoja stvar dal da plejer ide u javnost i za to ne moze se niko ljutiti, mislim i na sam rizik oko reemisije kanala za koje se placa pretplata. Znas i sam da velike ribe jedu male, zato i moj savet iskreno pazi sta radis.
Pozdrav
nazalost,nemogu
pozzz
heeh sto se tice fibera meni je los skroz sporo ucitava programe a sad ispocetka imaju jos 1 min reklame dok ucita program.
Ako treba neko dobar proxy za gledanje srpskih kanala van Srbije, neka pošalje PP.
Samo ne znam koliko vas se može okačiti na njega a da ga ne blokiraju.
Kad sam ga prošli put objavio javno bio je blokiran za 15min.
ma kakav fiber kakvi bakraci jel vam covek pre par postova dao kljuc napravite listu i gledajte
fiber i kad radi on ne radi
188.64.106.19:8080
188.64.106.21:8080