Član
- Učlanjen(a)
- 02.02.2012
- Poruka
- 559
nije problem to za plaćanje...nego me zanima da li je to moguće i koji bi mi preporučio server streaming za plaćanje,i koja je vrsta stream-a (rtmp,rtsp,mmsh itd.) i jel moguće onda streamat kanale sa totaltv-a,ili postojili kakav konvertor ili nešto pa da prebaci kanale sa total tv na računar,ili kad bih uzeo mojatv,jer oni su na udp,pa bil to mogao njihove kanale streamovat...itd..Sa tv karticom mozes samo jedan kanal da strimujes i to onaj koji ti je postavljen da gledas. jedna tv kartica jedan racunar, jedan strim.
Mozes da imas i zakupljen streaming server to ti je oko 100+ evra mesecno gde ti ne treba tv kartica vec neko ko se razume u servere i mozes neograniceno da sherujes ili koristi s ove free servise koji su inace sve krsh sem izuzetakatu ne mozes da das hd kvalitet jer te ogranicavaju na razne nacine, i to ti je jedan po jedan.....streamHTML:acaster.tv ambilive.com freecast.in icasthd.tv hdcaster.net hdmytv.com jimey.tv lzstream.com Limev.com livestream.to Liveview365.tv lzstream.com sawlive.tv streamhq.tv bambuser.com <-- use only for one off events like 1 match no more. castalba.tv flashstreaming.tv micast.tv megom.tv ovcast.com peer-stream.com reyhq.com veetle.com <-- use at own discretion remembering HD streams need the veetle plugin and SD streams are normal Flash. ukcast.tv ustream.tv <-- use at own discretion. wcast.tv yocast.tv yycast.com