evo vako alex mi je piso da je banovan zato vam nazalost nemore odgovoriti tako da ko ima nesta da mu kaze ili javi nek mu se obrati na njegov email... Pozzzzzzzzzz
ovaj forum beše nekad kul.šta im je sad.
Cikakure da se vratimo mi na rapidserbiu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo vako alex mi je piso da je banovan zato vam nazalost nemore odgovoriti tako da ko ima nesta da mu kaze ili javi nek mu se obrati na njegov email... Pozzzzzzzzzz
ovaj forum beše nekad kul.šta im je sad.
Cikakure da se vratimo mi na rapidserbiu
Ljudi ovo je trebalo da bude tema gde ce ljudi razmenjivati svoja znanja i iskustva.U poslednje vreme je ova tema postala ono daj ključ,daj listu itd.A na kraju nažalost i vređanja i psovke.Do sada je Admin brisao potpuno bezaslene stvari a na ovo ne reaguje,hm.
Ajde da prevaziđemo malograđanštinu i da nastavimo dalje,bez psovki i vređanja.
Pozdrav svima
ps.Ašto se tiče j..eš exju,pa zar nismo svi ovde različitih nacija pa se ipak dobro družimo.Razmislite o tome
dobro dosli svi koi su beta testeri servisa idemo veselo u 2011
svi na pp koi dobijaju linkove od mene da nedaju nikome i cute i uzivaju
ocekujem vasa misljanja
kako lupas srecom imas ovde i neke koji ti veruju....smesnooIP D1 kljuc mogu vise njih da koriste koliko meni poznato ali samo iz srbije ( jos nisu aktivirali zastitu koju ima i Nettv Plus ) inace van srbije samo preko proxy a znas klasika kao nettv reklamisanje servisa
adrese koje su radile bez proxy smo nocas zakljucali i menjali sistem sifriranja tako da ruske i ceske kanale preko tog sitema su down danas u toku dana cete verovatno imati tai servis ponovo online nezavisi od mene jasam im samo dao sistem kodiranja i oni updatuju sobstvene sisteme
primer DMSAT link onai koi radio bez proxy
inace da budemo fer D1 ako zeli da zacepi rupe, nase znanje kosta 2500 evra ako zeli da to odkupi dobija protiv zastitu toje cena koja vazi za programere nas rad po satu 25 sata x 100 evra = 2500 evra
uplate samo u kesh u rusiji - ceskoi austriji toje cena odkup materiala i uputstvo da zacepe sisteme mi cemo to ukoliko ne odkupi neko autorska prava publicirati javno (ceo Sorsecode)
pa i nije bilo nikakvih njegovih linkova samo fol...pozdravljam odluku pozzz.od IPd1Alextv je ukinuo sve likove koje su bilo postovane na ovom saitu AlexTV ili bilo koi saradnik Alextv-a neci vise biti dostupni na ovom forumovima
razlog zahvalitese Malesavca i Administraciji ovoga foruma ko zeli da stupi u kontakt snas team ima google potrazi player instalira i koristi nas chat sa playera ili ipak nas sobstveni forum gde cete moci dobiti pomoc oko internet broadcast sistemima toliko od mene spostvanje ALEX TV Team
pa i nije bilo nikakvih njegovih linkova samo fol...pozdravljam odluku pozzz.od IPd1