Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da neispadne opet ja ali.... ko zna moze da gleda sve Arene Sport , sve Aljazeera Sport , Sky Sport i mnogo , mnogo drugih nasih kanala pa sad vi postajte sta vam je volja neznate vi jos sta postate i sta nistite a uz to neznate koliko dugo ta lista vec traje???? moja neka saznanja toliko od meneI ja se slazem, dele nase, mi delimo njihovo pa kom se prvom smrkne
Možeš li mi molim te nešto od toga poslati.Ukratko odgovaram svima
Sta se desava kad se postuje javno Nettv Plus Kljuc???? Down
Sta se desava kad se postuje javno IP D1 Kljuc???? Down
Sta se desava kad se postuje javno Futubox Kljuc???? Down
Sta se desava kad se postuje javno Aljazeera Sport??? Down
Sta se desava kad se postuje T-2 Slovenska lista???? Down
Sta ce se desiti sa SBB listom ?????? Down
Da ne nabrajam dalje.....
Ko zna sta je dobro i kvalitetno nece javno postat od mene gore nabrojane Kljuceve itd.... i sami znamo koliko smo dugo na ili po Forumima da znamo da razlikujemo Tv Programe do kojih je tesko doci jer.... one Lokalne i njima slicne i sami znamo kako i gdje da ih gledamo ili???
Zato onaj ko postuje tako nesta kao u ovom slucaju BG Kanale koji sadrze mnostvo kvalitetnih Tv Programa svjesno je to postao itd.... vi znate ko su doticni??? mene nisu uvrijedili mozda nekog jesu ja se na nikog neljutim nemam razloga za to
Pozdrav
Ako neko ima neku dobru listu a nema futubox nek se javi na private
zar dosad nisi imao ovu listu bilo je samo pitanje vremena kad ce javnokazu da je ova objavljena bugarska losta odlicna pa je i brisu eto ti je..