Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jedno pitanje za arenu 1 o kojoj se pise danas,ubacio sam u sipmle ali mi na svakih 30-40sekundi baferuje,slika je fenomenalna....kako mogu to otkloniti,da li je u pitanju brzina neta koja mi je svega 1.5mb pa nije dovoljna za nesmetano pracenje ili moze nesto da se podesi u samom plejeru oko tog baferovanja ili da se smanji malo rezolucija slike da ne secka,ko mi moze pomoci nekako neka salje na savete i predloge na pm,hvala i pozdrav ljudi,
jedno pitanje za arenu 1 o kojoj se pise danas,ubacio sam u sipmle ali mi na svakih 30-40sekundi baferuje,slika je fenomenalna....kako mogu to otkloniti,da li je u pitanju brzina neta koja mi je svega 1.5mb pa nije dovoljna za nesmetano pracenje ili moze nesto da se podesi u samom plejeru oko tog baferovanja ili da se smanji malo rezolucija slike da ne secka,ko mi moze pomoci nekako neka salje na savete i predloge na pm,hvala i pozdrav ljudi,
dobro drug ako si me vec ispravio,zasto nisi onda do kraja objasnio sta to treba da se preuredi u gstreamer,a ne ovako ni tamo ni vamo...pozzNisi u pravu,sa dreambox userbouquet se mogu gledati m3u8 fajlovi bolje čak nego na vlc(manje sjeckanja i sl) ali treba urediti
gstreamer-0.10 dir. na putanji usr/lib, tako da možeš gledati između ostalog i sve justin kanale..
Kod:#SERVICE 1:0:1:1:1:0:820000:0:0:0:http%3a//199.9.251.73%3a1935/app/jtv_MCjC0d4il3LZZ7_P/rtvok.m3u8:RTV OK #DESCRIPTION RTV OK
Pogledajte prilog 36042
mogu ti ja pomoc javi se na privat