Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to ne pije vodu!!!! Ja nikad do sad nisam imao problema sa net tv kad sam kupio svoj kljuc....i uopste i servere ne mjenjam jer nije potrebno....ako upalim u osam navecer kanali ce raditi bez jednog seckanja u sat vremena....eto toliko da znate sta je ORIGINAL kjuc......
ja imam placeni kljuc i trza ko ludo i izbacuje server svakih sat vremena (zasto bi lagao) moram da iskljucim kabal iz boxa i ponovo ukljucimn da bi dosao signal
Sbb lista ne postoji tako su mi rekli ovde na forumu pozz
Gde mogu skinuti proslu verziju simple plejera, onu sto ne koristi VLC (2.0,5) ?
http://www.general-files.com/download/gs5ed4b069hci0/SimpleTV%200.4.7%20r%20setup%20(VLC%202.0.3).exe.html
ja imam placeni kljuc i trza ko ludo i izbacuje server svakih sat vremena (zasto bi lagao) moram da iskljucim kabal iz boxa i ponovo ukljucimn da bi dosao signal
ako imas njihov box to ne znam....ja sam govorio za pc plejer....tu nema nikakvih problema....
rtmp://cp82346.live.edgefcs.net/live/CSPAN1@14845
rtmp://cp82347.live.edgefcs.net/live/CSPAN2@14846
rtmp://cp67698.live.edgefcs.net/live/SkyPoker_500k@9124
Ako koristis Player4,nazovi u Beograd i trazi Server-Portal u DE da te fest prikljuce