Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.479 66,6%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,3%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 207 5,6%

• Total voters
    3.721
Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Kada će te već jednom naučiti, da ono što dobijete na PM (kao što su liste Skandinavci, ipd1, net tv i slicno) da to gledate Vi sami i da ne delite sa drugima. Jer ako Vi date nekom drugom, taj će nekom trećem i onda posle kod svih mrak. Što se više ljudi nakači na neki server ili nastavak to će pre pući i postaje veliko opterećenje, jer njihovi serveri su ograničeni po broju IP adresa...Ako je jedna te ista IP adresa onda se neće ugasiti, ako ima dosta različitih adresa, onda hoće...Razmislite malo, kada hoćete da date nešto što Vi imate lično za sebe, da ne bude posle kajanja...

Jer svima nama je cilj da gledamo mi sami, a ne i milioni ostalih...

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
od mene su dobili stotinu njih nastavak i svi su gledali. Jedino nije dobio onaj ko nije trazio.... podeliti private i hiljadu puta nije problem, ali postaviti javno pa se to razmnozi na stotinu sajtova pa pomnozi sa 1000 i shvatices koliko je to korisnika...i kakve su posledice...naravno ako mozes skontati

P.S. ehhh što nisam moderator znao bh šta bi i kako bi sa pojedinim ovde na forumu

Mislim da je ovde najrealnije objasnjeno u vezi tih slanja na pp i javno,kad se salje na pp duze traje.

Radi majstore bez proxy-ja, jag är från Sverige/Borås, nego ima da radi jos samo par dana ili bolje receno jos par sati jer koristi isti nastavak koji je aktuelan vec nekoliko meseci tako da ti ne vredi da se trudis. Koci kao ludo.
Najbolja stvar od svega je kupiti kljuc i gledati, nikom nista ne dajes, nikoga ne molis, niko ti ne trazi nista za uslugu...Najjeftinije je kupiti za android ili za iphone pretplatu, izvuces kljuc i gledas na kompu.
Pozdrav

Meni licno nije to tako jako skupo da kupim kljuc, mada moje licno misljenje je da taj NetTV Plus nije vredan ni 5 eura/mesecno barem kad vidim kakve sve kanale mi mozemo da gledamo u Svedskoj i to jos u HD kvalitetu za iste novce, zato i visim na forumu da uhvatim kljuc da gledam ponekad. Tako da batali to sranje. Ima par njih koji su majstori ovde na forumu i znaju kako da naprave crack ili i oni kupuju kljuceve, medjusobno, pa podele placanje i nastavke svojim ortacima i onda se hvale kako su oni tzv Robin Hud-ovi serbian foruma, ma mislim smesno ali ajde.

Ko zna da izvuce kljuc a da ne plati i podeli ortacima i treba da se hvali i jeste Robin Hud jer to ne zna vecina ljudi a tesko da ce neko placati dati svoje podatke i deliti sakom i kapom.

Kod:
#EXTINF:0, Rai Gulp
mmsh://212.162.68.102/Rai_Gulp
#EXTINF:0, Rai Premium
mmsh://212.162.68.102/Rai_Premium
#EXTINF:0, Rai Tre
mmsh://212.162.68.162/prodtvr3
#EXTINF:0, Rai Uno
mmsh://212.162.68.162/prodtvr1

Poslednja izmena:
Natrag