Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zasto na pp da saljes i maltretiras se kad je pre tri posta objavljen javno.KO zeli nastavak za nettv nek pise na pp
ja bi zelio pa ako moze na pp hvalaKO zeli nastavak za nettv nek pise na pp
Zasto na pp da saljes i maltretiras se kad je pre tri posta objavljen javno.
od mene su dobili stotinu njih nastavak i svi su gledali. Jedino nije dobio onaj ko nije trazio.... podeliti private i hiljadu puta nije problem, ali postaviti javno pa se to razmnozi na stotinu sajtova pa pomnozi sa 1000 i shvatices koliko je to korisnika...i kakve su posledice...naravno ako mozes skontati
P.S. ehhh što nisam moderator znao bh šta bi i kako bi sa pojedinim ovde na forumu
Radi majstore bez proxy-ja, jag är från Sverige/Borås, nego ima da radi jos samo par dana ili bolje receno jos par sati jer koristi isti nastavak koji je aktuelan vec nekoliko meseci tako da ti ne vredi da se trudis. Koci kao ludo.
Najbolja stvar od svega je kupiti kljuc i gledati, nikom nista ne dajes, nikoga ne molis, niko ti ne trazi nista za uslugu...Najjeftinije je kupiti za android ili za iphone pretplatu, izvuces kljuc i gledas na kompu.
Pozdrav
Meni licno nije to tako jako skupo da kupim kljuc, mada moje licno misljenje je da taj NetTV Plus nije vredan ni 5 eura/mesecno barem kad vidim kakve sve kanale mi mozemo da gledamo u Svedskoj i to jos u HD kvalitetu za iste novce, zato i visim na forumu da uhvatim kljuc da gledam ponekad. Tako da batali to sranje. Ima par njih koji su majstori ovde na forumu i znaju kako da naprave crack ili i oni kupuju kljuceve, medjusobno, pa podele placanje i nastavke svojim ortacima i onda se hvale kako su oni tzv Robin Hud-ovi serbian foruma, ma mislim smesno ali ajde.
#EXTINF:0, Rai Gulp
mmsh://212.162.68.102/Rai_Gulp
#EXTINF:0, Rai Premium
mmsh://212.162.68.102/Rai_Premium
#EXTINF:0, Rai Tre
mmsh://212.162.68.162/prodtvr3
#EXTINF:0, Rai Uno
mmsh://212.162.68.162/prodtvr1
ne radi brateMa nije taj kljuc,vec moj licni kljuc,a vec je zavrseno delenje,moze samo oonaj ko je dobijo da potvrdi dal radi i dal je sve OK