Izvinjavam se onima koji se nisu nasli u mom sledecem obracanju forumu,ali ovo me pritiska kao teret.(molim moderatore da ne obrisu moj poslednji post,jer ce mozda ,neko nekad shvatiti da sam bio upravu)
Ovo sam napisao ka repliku Divak22 (covek je ispao naj korektniji od svih) misleci da su ljudi na ovom forumu posteni i da cene tudj trud i zalaganje za dobribit svih.
Podelio sam preko PM previse sa mojom mukom izradjenih listi gore spomenutih.Sad su one predmet trgovine preko PM skyp-a i mailova,svi traze neku korist(verovatno materijalnu),razmenjuju,traze nesto za uzvrat.Prvo sam PM ostavio otvoren samo za prijatelje,ali to nije bilo to ,nisu bas svi prijatelji pravi prijatelji.Pa sam resio da se iskljucim sa ovog foruma i da prestanem da "trazim vetrenjace".Vrhunac ovih desavanja je ponuda "licno moje napisane liste" ne preko skypa(da se nenadje neko),vec preko PM.Gde mi je nude u zamenu za odredjene kanale.Gospodin se nije i udostojio da promeni bar ime liste "scandinavian broj broj broj",koji sam dodao kao krajnji broj ip adrese.Zato vi sto budete ovo citali setite se ovih reci.Sve sto imate cuvajte samo za sebe,prijatelji na ovom forumu nisu prijatelj vec obicni trgovci.
Ovim se oprastam od vas svih kojih se nisu nasli u mojim recima.
Pozdrav i svako dobro vam zelim