Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ima sve to i jos dosta toga....ali kako vidim od jucer kad sam bio poslednji put ovde unistream liste se postavljale cak 3 puta ili vise.....tako da zbog nekih neznalica ovde necu javno objavljivati treci UDP obuhvat.....jel ima na unistream sky sports 2,3,4?
posalji meni na pm ako ti nije frkaima sve to i jos dosta toga....ali kako vidim od jucer kad sam bio poslednji put ovde unistream liste se postavljale cak 3 puta ili vise.....tako da zbog nekih neznalica ovde necu javno objavljivati treci UDP obuhvat.....
http://serbianforum.org/internet/359054-film-movie-streams-prevod.html
Citajuci jedan forum cije se ime ne smije spomenuti pise da na pot playeru rade skandinavci sa posljednjim kljucem koje ste imali, Totalno skeptican probam i to STVARNO RADI. Eto pokusajete skandinavce sa pot playerom
Mislim da gresis,
simultani prevod (za one koje nerazumeju)Kod:Vracaj se brzo zasto ovo tvoje poverenije nema da go bide i jedna sedmiza.Tako da rano ti je da zavarsavas godina nesto si malo si izpal u zabludu
Kod:Vrati se brzo zato sto ovo tvoje poverenje nece potrajati ni jednu nedelju.Tako da je rano da zavarsis godinu ,nesto si se malo prevario
Za sada nisam,nije problem ako liste "procure",nacicemo nove.Dao bih i tebi da si covek od poverenja (covek sa vise od 5 naloga samo na ovom forumu) ,vise mi se svidja onda kad dajes stream adrese nego kad komentarises druge.
Nisam covek koji se hvali ali svi oni koji su dobili liste od mene ce ti reci da rade 100% i da su veoma ,naglasavam veoma dobre i dugotrajne.(obrati se onima koji su dobili listu od mene,a ne onima koji je koriste kao druga ili treca...ruka)
Moje liste f..box,Siol,D3go,Scandinavian,Amistv,Mojatv,T2.....
Zato smatraj da cu da se odmorim,tj necu da trazim nove liste,ali sam i dalje aktivan na ovom forumu.