Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
13.12.2012
Poruka
449
Teledunet Arabia Pack,250ch

Kod:
http://www.mediafire.com/?rndezlsyzluw7uu

Član
Učlanjen(a)
05.01.2012
Poruka
67
ako ima neko viasat futball i viasat extra za skandanivce nek posalje na pm, pokusao sam sam pronaci al ne ide, pozz

Član
Učlanjen(a)
14.04.2012
Poruka
29
Citajuci jedan forum cije se ime ne smije spomenuti pise da na pot playeru rade skandinavci sa posljednjim kljucem koje ste imali, Totalno skeptican probam i to STVARNO RADI. Eto pokusajete skandinavce sa pot playerom :)

Član
Učlanjen(a)
13.12.2012
Poruka
449
Otvorena nova Tema,samo za Filmske Stremove

Kod:
http://serbianforum.org/internet/359054-film-movie-streams-prevod.html

Citajuci jedan forum cije se ime ne smije spomenuti pise da na pot playeru rade skandinavci sa posljednjim kljucem koje ste imali, Totalno skeptican probam i to STVARNO RADI. Eto pokusajete skandinavce sa pot playerom :)

Ja sam probao,ali ne ide.Sa kojom verzijom konkretno ide kod tebe?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
54
Gospodo na forumu ZBOGOM

Mislim da gresis,
Kod:
Vracaj se brzo zasto ovo tvoje poverenije nema da go bide i jedna  sedmiza.Tako da rano ti je da zavarsavas godina nesto si malo si izpal u zabludu
simultani prevod (za one koje nerazumeju)
Kod:
Vrati se brzo zato sto ovo tvoje poverenje nece potrajati ni jednu nedelju.Tako da je rano da zavarsis godinu ,nesto si se malo  prevario

Za sada nisam,nije problem ako liste "procure",nacicemo nove.Dao bih i tebi da si covek od poverenja (covek sa vise od 5 naloga samo na ovom forumu) ,vise mi se svidja onda kad dajes stream adrese nego kad komentarises druge.
Nisam covek koji se hvali ali svi oni koji su dobili liste od mene ce ti reci da rade 100% i da su veoma ,naglasavam veoma dobre i dugotrajne.(obrati se onima koji su dobili listu od mene,a ne onima koji je koriste kao druga ili treca...ruka)
Moje liste f..box,Siol,D3go,Scandinavian,Amistv,Mojatv,T2.....
Zato smatraj da cu da se odmorim,tj necu da trazim nove liste,ali sam i dalje aktivan na ovom forumu.

Izvinjavam se onima koji se nisu nasli u mom sledecem obracanju forumu,ali ovo me pritiska kao teret.(molim moderatore da ne obrisu moj poslednji post,jer ce mozda ,neko nekad shvatiti da sam bio upravu)
Ovo sam napisao ka repliku Divak22 (covek je ispao naj korektniji od svih) misleci da su ljudi na ovom forumu posteni i da cene tudj trud i zalaganje za dobribit svih.
Podelio sam preko PM previse sa mojom mukom izradjenih listi gore spomenutih.Sad su one predmet trgovine preko PM skyp-a i mailova,svi traze neku korist(verovatno materijalnu),razmenjuju,traze nesto za uzvrat.Prvo sam PM ostavio otvoren samo za prijatelje,ali to nije bilo to ,nisu bas svi prijatelji pravi prijatelji.Pa sam resio da se iskljucim sa ovog foruma i da prestanem da "trazim vetrenjace".Vrhunac ovih desavanja je ponuda "licno moje napisane liste" ne preko skypa(da se nenadje neko),vec preko PM.Gde mi je nude u zamenu za odredjene kanale.Gospodin se nije i udostojio da promeni bar ime liste "scandinavian broj broj broj",koji sam dodao kao krajnji broj ip adrese.Zato vi sto budete ovo citali setite se ovih reci.Sve sto imate cuvajte samo za sebe,prijatelji na ovom forumu nisu prijatelj vec obicni trgovci.
Ovim se oprastam od vas svih kojih se nisu nasli u mojim recima.
Pozdrav i svako dobro vam zelim

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
nemoj nas napustati Angelinas........Ima tu jos nekih ljudi, prijatelja, koji znamo sta znaci recenica "cuvaj za sebe".....

Natrag