Član
- Učlanjen(a)
- 07.10.2012
- Poruka
- 12
Mozes li mi poslati tu vektor listu ?Pogledajte prilog 33347 Pogledajte prilog 33348
Vektor lista radi dobro ubacite Proxy u IE gledajte preko WMP najbolja solucija!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozes li mi poslati tu vektor listu ?Pogledajte prilog 33347 Pogledajte prilog 33348
Vektor lista radi dobro ubacite Proxy u IE gledajte preko WMP najbolja solucija!!
Vektor ,a i ostali za Pot playerMozes li mi poslati tu vektor listu ?
http://www.sendspace.com/file/dycxdi
Malo objasni,jer kod svih ili u m3u8 strimu.Ako je ovo drugo onda ti je skromnija grafika kao i kod mene.Imam jedan problem koji vec neko vreme ne mogu da resim.Velicinu slike kako podesiti u vlc a da se negubi na kvalitetu. Na slici se vidi kada je veliki player u pitanju slika je cista a kad zelim da ga malo smanjim posto mi zauzme 80% ekrana gubim na kvalitetu.
Znaci kako smanjiti vlc recimo na max 640x460 a da je slika ostane cista
Pogledajte prilog 33366
Malo objasni,jer kod svih ili u m3u8 strimu.Ako je ovo drugo onda ti je skromnija grafika kao i kod mene.
1.AD Block,2.URL Helper 3.Skini ovaj programKako da izvucem strim sa neke stranice da gledam u vlc, koji program da koristim i kako, znam da je bilo negde pisano o tome ali ne mogu sad da nadjem...treba mi zato sto gledam nba utakmicu sa nekog sajta ali je on pun reklama pa mi malo secka a ako pustim preko vlc bice valjda bolje.
[URL="http://www.mediafire.com/?39q7sqhdo4yd6ui"]FreeZona Media Player.rar[/URL]
Probaj forse aspect ratio u podesavanjima.Prilagodi ga tvom ekranu ili hardware accelerating podesavanje.Mislim da nije grafika u pitanju vec kad pokrenes neku stream adresu po defaultu vlc se pokrene recimo na 850x480 tako je kodiran stream e sad kad zelim da ga malo smanjim fizicki kvalitet se gubi i vide se neke linije i sl.Pogledaj sliku i videces ogromnu razliku.
ps. @Bozo url helper i sa njim probaj
1.AD Block,2.URL Helper 3.Skini ovaj program FreeZona Media Player.rar 4.U polje RTMP kopiraj sta si dobio iz URL Helpera.5.Pusti play