Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
naravno da se moze gledati.....ali pitaj jih koliko puta na minut jim prekida stream......... ako se mene pita.....to je samo zivciranje pored gola.....ne vidis nista, sve propustis.......
Bayern i Djerika mislim da nista u pravu, nettv radi odlicno sa tim nastavkom, ali ok budite u tom ubedjenju
ok....mozda sam tup.....ali net tv koristim nonstop vise od godinu dana(svoj private kljuc).....i pre dva dana sam radio test( ja i moj prijatelj oba gledava sportklub hd u isto vreme).....strim puc 2-3 puta na minut.....pa nisam muljav......steta sto nisam snimio.....ubuduce cu napraviti snimak od 2 minuta pa da vidite.....
A jesi li probao da zamijeniš jednom od Vas serversku ip adresu?
Ma sve sa lopovi oni ot jedna strana radat da Bayrena gleda samo on mi ot druga strana da to ne se desi sta je to isto lopov u interneta.Kako je rekal nekad nekoi u ovi rad nema posteni ljude sve smo isti sumlivi balkanski obekta.Nije baš tako, ako nadješ dobar nettv server sa dobrim odzivom i uz neka manja podešavanja u simple playeru može se to pristojno gledati, tačnije moglo se gledati jer ovi iz nettv planiraju da nam uskrate svaki vid neovlaštenog pristupa..,samo se pitam koliko su i oni pošteni u poslu kojim se bave.
mogu da potvrdim ovo sportklub radi super!evo pre nekoliko minuta mi je strongdr dao da gledam arenu sport i pustio sam i sve cetri rade...posto trenutno ima inter na cetvorci nju sam posle pustio i evo za 5 minuta sam merio secnulo je samo jedanput sto je za mene idealno..dace bog da ovako ostane..hvala strongdr