Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
512
Za nastavak javno potrvđujem da radi perfektno bez zastajanja, trzanja i sl.

Hvala onome ko daje, imaće od mene uvek podršku i pomoć!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2012
Poruka
105
naravno da se moze gledati.....ali pitaj jih koliko puta na minut jim prekida stream.........;) ako se mene pita.....to je samo zivciranje pored gola.....ne vidis nista, sve propustis.......

Nije baš tako, ako nadješ dobar nettv server sa dobrim odzivom i uz neka manja podešavanja u simple playeru može se to pristojno gledati, tačnije moglo se gledati jer ovi iz nettv planiraju da nam uskrate svaki vid neovlaštenog pristupa..,samo se pitam koliko su i oni pošteni u poslu kojim se bave.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Bayern i Djerika mislim da nista u pravu, nettv radi odlicno sa tim nastavkom, ali ok budite u tom ubedjenju

ok....mozda sam tup.....ali net tv koristim nonstop vise od godinu dana(svoj private kljuc).....i pre dva dana sam radio test( ja i moj prijatelj oba gledava sportklub hd u isto vreme).....strim puc 2-3 puta na minut.....pa nisam muljav......steta sto nisam snimio.....ubuduce cu napraviti snimak od 2 minuta pa da vidite.....

Član
Učlanjen(a)
26.11.2012
Poruka
105
ok....mozda sam tup.....ali net tv koristim nonstop vise od godinu dana(svoj private kljuc).....i pre dva dana sam radio test( ja i moj prijatelj oba gledava sportklub hd u isto vreme).....strim puc 2-3 puta na minut.....pa nisam muljav......steta sto nisam snimio.....ubuduce cu napraviti snimak od 2 minuta pa da vidite.....

A jesi li probao da zamijeniš jednom od Vas serversku ip adresu?

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
Nije baš tako, ako nadješ dobar nettv server sa dobrim odzivom i uz neka manja podešavanja u simple playeru može se to pristojno gledati, tačnije moglo se gledati jer ovi iz nettv planiraju da nam uskrate svaki vid neovlaštenog pristupa..,samo se pitam koliko su i oni pošteni u poslu kojim se bave.
Ma sve sa lopovi oni ot jedna strana radat da Bayrena gleda samo on mi ot druga strana da to ne se desi sta je to isto lopov u interneta.Kako je rekal nekad nekoi u ovi rad nema posteni ljude sve smo isti sumlivi balkanski obekta.

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
evo pre nekoliko minuta mi je strongdr dao da gledam arenu sport i pustio sam i sve cetri rade...posto trenutno ima inter na cetvorci nju sam posle pustio i evo za 5 minuta sam merio secnulo je samo jedanput sto je za mene idealno..dace bog da ovako ostane..hvala strongdr

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
261
evo pre nekoliko minuta mi je strongdr dao da gledam arenu sport i pustio sam i sve cetri rade...posto trenutno ima inter na cetvorci nju sam posle pustio i evo za 5 minuta sam merio secnulo je samo jedanput sto je za mene idealno..dace bog da ovako ostane..hvala strongdr
mogu da potvrdim ovo sportklub radi super!
hvala strongdr!

Natrag