Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
#EXTINF:0,KLADOVO
mmsh://fibereu1.com:8002/kladovo_web
#EXTINF:0,AS SABAC
mmsh://fibereu1.com:8002/ass_web
#EXTINF:0,MONTENA PODGORICA
mmsh://fibereu1.com:8002/montena_web
#EXTINF:0,F KANAL ZAJECAR
mmsh://fibereu1.com:8002/fkanal_web
#EXTINF:0,MIX KRALJEVO
mmsh://fibereu1.com:8002/mix_web
#EXTINF:0,BEL BANJA LUKA
mmsh://fibereu1.com:8002/bel_web
i ova lista ce stati kad tad ako bi ste svaki dan ovako javno postavljivali........nemam nista protiv ali bolje da se to odradi kroz private ili skype............znati morate ali vidim da niko ne shvaca to ozbiljno, da su u ovi listi vrlo super kvalitetni sportski i ostali kanali........na vas je sad koliko dugo ce to jos radit....da necete onda opet kukat zasto shura ili nesto drugo vise ne radi........ovo prihvatite kao dobar argument od mene........jer to nisu neki kvazi strimovi.....
I VEC SI POSTAVIO NA LIVESTREM.UCOZ.....NE MOGU SI MISLITI KAKVU STETU PRAVIS.....STVARNO NE RAZMISLJAS AMA NISTA.......SAMO POSTAVLJAS SVUDA....SORRY, ALI MORAO SAM REAGOVATI.....I JA SAM HTIO OVDE OBJAVITI NAJNOVIJE T-2 IP ADRESE ALI SVA SREČA PA NISAM......JER SAM PRIJE SHVATIO DA NISU SVI LJUDI OVDE KOREKTNI I DA CE TO RAZSIRITI ZA MINUT SVUDA PO NETU......
Ja sam dao ko i uvijek sve što imam dobro podijelim sa drugima a traje kolko traje nerazumijem tvoj problem uvijek ima nešto novo da se nadje... Pozdravi ova lista ce stati kad tad ako bi ste svaki dan ovako javno postavljivali........nemam nista protiv ali bolje da se to odradi kroz private ili skype............znati morate ali vidim da niko ne shvaca to ozbiljno, da su u ovi listi vrlo super kvalitetni sportski i ostali kanali........na vas je sad koliko dugo ce to jos radit....da necete onda opet kukat zasto shura ili nesto drugo vise ne radi........ovo prihvatite kao dobar argument od mene........jer to nisu neki kvazi strimovi.....
I VEC SI POSTAVIO NA LIVESTREM.UCOZ.....NE MOGU SI MISLITI KAKVU STETU PRAVIS.....STVARNO NE RAZMISLJAS AMA NISTA.......SAMO POSTAVLJAS SVUDA....SORRY, ALI MORAO SAM REAGOVATI.....I JA SAM HTIO OVDE OBJAVITI NAJNOVIJE T-2 IP ADRESE ALI SVA SREČA PA NISAM......JER SAM PRIJE SHVATIO DA NISU SVI LJUDI OVDE KOREKTNI I DA CE TO RAZSIRITI ZA MINUT SVUDA PO NETU......
bayern1,ajde brate ako mozes posalji mi te ip adrese,i evo dodaj me na skype azur.taba
http://www.rojadirecta.me/goto/arenavision1.blogspot.com.es/p/arenavision.html