- Učlanjen(a)
- 25.02.2012
- Poruka
- 384
Sve ima samo malo Google nista vise ima i programska sema
Pozdrav
SOTA,izvini ali opet neka zagonetka,ja ne razumem ni slovo od ovog sta ga napisa,a slike me ne interesuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve ima samo malo Google nista vise ima i programska sema
Pozdrav
SOTA,izvini ali opet neka zagonetka,ja ne razumem ni slovo od ovog sta ga napisa,a slike me ne interesuju
#EXTINF:0, Aljazeera Channel
rtsp://88.191.61.100/channel13
#EXTINF:0, ALJAZEERA KIDS
mms://213.229.78.218/aljazeerakids
#EXTINF:0, Aljazeera Sport
rtsp://88.191.61.100/channel09
za net tv u srbiji
ja sam koristio hotspot shield i radilo je
Nema potrbe više za tim...Sada kanali idu i u Srbiji, bez proksija, ali sa odgovarajućim njihovim serverom...Pozdrav!
[URL="http://player.sportpluslivetvlimited.com/info_service?c=pl3&u=WJP9HUUD¶ms={"]http://player.sportpluslivetvlimited.com/info_service?c=pl3&u=WJP9HUUD¶ms={"srvlist_id":0}[/URL]
Mozda ce se neko naci koji ce nam taj server dati,ako ti to ne zelis,isti si kao i oni drugi koji samo najavljuju sta ce sutra biti,sneg ili kisa.
Bayern1, jel se to ti prepucavas sa Dedevci - em ?
Opet kacite slike bez objasnjenja !
Pretpostavljam da ovih nekoliko postova je namjenjeno meni pa samo da malo pojasnim imao sam jucer diskusiju sa jednim clanom koji je htjeo da napravi zamjenu za neke moje liste on je izmedju ostalog ponudio i SKY SPORT jer je to trenutno navodno tesko naci postavio sam te kanale na SF (samo slike)da mu dokazem da imam to neradi se o nikakvim bogovima ni nekome ko zeli da provocira ili bilo sto drugo u principu ja ne stavljam slike bez streama ali ovaj put sam to uradio cisto kao neki dokaz,evo jos jednom sto sam napisao u tom postu:
Neznam sto je to trebalo iritirati nekoga nevidim nista uvredljivo u ovome,procitajte ovo pa presudite sami o cemu se radi,Hvala!!!!Ovo nije nikakvo dokazivanje niti stavljanje slicica za album samo sam htjeo da dokazem jednom clanu ovdje da imam kanale koje je on meni nudio za nesto drugo ovo su sportski a ima jos toga!!!
Pretpostavljam da ovih nekoliko postova je namjenjeno meni pa samo da malo pojasnim imao sam jucer diskusiju sa jednim clanom koji je htjeo da napravi zamjenu za neke moje liste on je izmedju ostalog ponudio i SKY SPORT jer je to trenutno navodno tesko naci postavio sam te kanale na SF (samo slike)da mu dokazem da imam to neradi se o nikakvim bogovima ni nekome ko zeli da provocira ili bilo sto drugo u principu ja ne stavljam slike bez streama ali ovaj put sam to uradio cisto kao neki dokaz,evo jos jednom sto sam napisao u tom postu:
Neznam sto je to trebalo iritirati nekoga nevidim nista uvredljivo u ovome,procitajte ovo pa presudite sami o cemu se radi,Hvala!!!!