Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Hajde prijatelju reci kako to moze da se gleda jer ja bih mogao da nabavim kljuc od prijatelja sto ima placen nettv ali ne moze ,ja probao na sve nacine i samo nas dvojica u isto vrijeme ako gledamo sjecka=neupotrebljivo
Mislim da vam je jedino rijesenje ako jedan moze da gleda preko njihove boxe da ovaj drugi ubaci kljuc u Net TV Player i gleda mislim da u tom slucaju nebi prekidalo!!Pretpostavljam da vas dva zivite u istom mjestu i nema sanse mozes da pravis VLC listu ali kad ovaj drugi ukljuci onda ce doci do zastoja znam iz iskustva!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.05.2012
Poruka
116
imam jedno pitanje pa ako neko zna da mi odgovori.

Pokusavam da gledam streamove preko stream.shura.tv npr.
Kod:
[COLOR=#515151][FONT=monospace]#extinf:0,231 - sport 1 rus[/FONT][/COLOR]
[URL]http://stream.shura.tv/~sh3-sykd.insg/21/[/URL]
i nakon nekoliko minuta mi stream prestane. Gledam sa vlc-om i nakon restarta playera opet radi.

Ako neko ima slican problem i zna za neko rjesenje moze li mi reci u cemu je kvaka.

Hvala

pozdrav
gledaj brate u simple, što se svi uhvatili za vlc, simple je best za sve strimove probaj, pa javi
pozdrav!

puno bolje bi bilo da ste ljudima objasnili kako da sebi izvade stream nego da ovako javno postavljate, karlo vam je već rekao, al niko izgleda ne sluša.

Btw. Ne radi više.

I napisao sam da nisam siguran 100% al eto ako zna super, nek' mu javi. ;)

ako si mislio na mene iskon još uvek radi i nije mi žao što sam postavio post, svako iskusan je uradio listu koja radi, pitaj tnt.
Pozdrav!

84.41.108.74:8080
Trzin, Slovenia NE RADI
IPAK HVALA

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
26.05.2012
Poruka
116
Nisam bio na sajtu neko vreme,imam klinca pa nema se vremena.Da li neko može da da neku listu sa RTL-om,Novom tv i tako to,bio bi veoma zahvalan. r
IMAŠ SVE TO NA ISKONU, REGISTRUJ SE, ZARADI VIN NA PITANJA I UŽIVAJ!
Kod:
[URL="http://tv.iskon.hr/?chanId=0"]Iskon.TV player – Gledaj TV na računalu ili mobitelu – Iskon.TV[/URL]
POZDRAV!

radi bas gledam fudbal na sport1 slovenija

mkd kanali web

Kod:
http://grid.mk/tvs
možda u makedoniji, svaka čast, meni u srb ne, na svim listama koje sam skupljao
pozz JEDINO SA PORTOM 6666 I DRUGI PROXY

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
ako si mislio na mene iskon još uvek radi i nije mi žao što sam postavio post, svako iskusan je uradio listu koja radi, pitaj tnt.
Pozdrav!

Ne, mislio sam na tog koga sam i citirao. ;) Što se mene tiče slobodno stavljajte sve javno, ja sam to uvijek prvi podržavao al ono što ja dobijem u povjerenju naravno da neće završit javno. Ako neko i pita i da znam ko je, rado ću mu dati pa ako treba ja neću gledati nek' on gleda, svakako jedino što nekad pogledam je Panorama Action, Top Movies, i MBC paket, samo opet kažem glupo je pokvariti nešto što je teško naći "džaba" zato sam i rekao da je bolje svakome objastniti nego da neko postavi listu koja će da radi 10 minuta ili 2h ili više nikad neće radit.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2012
Poruka
44
tacno tako 12372 , e aj neka mi neko objasni zasto ne mogu vise slikati desktop,tj slikam ali nema slike na vlc ili simple...

pozdrav

U VLC-u odes na VIDEO/TAKE SNAPSHOT i on ti ga snimi u MY DOCUMENTS/MY PICTURES,

vlcsnap-2012-10-31-23h35m03s157.jpg

ja sam uvek imao problema sa PRINT SCREEN-om i pokretnim slikama :D

Ili probaj da nadjes neki samostalni program kome je samo to posao...

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
917
Online TV Player 1.0.5 JW, VLC i SopCast.
Kod:
http://www.sendspace.com/file/8j2onz

Poslednja izmena:
Natrag