Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 2.215
taba3 nemoj mnogo da se uzrujavas ti si relativno mlad na ovom forumu i znam da ti neke stvari tesko padaju kad neko komentarise bez osnove nista ti nisi toliko bitno stavio da bi neko mogao da bude zakinut tih T-2 listi isto kao i DREAMBOX adresa ima gde god hoces i sto kazes svak ko se malo potrudi moze to da nadje prema tome nema mjesta nervozi i zanemari neke koji su zaduzeni samo da putem svojih postova dijele neke savjete da ne kazem provociraju ljude isti ti koji tako rade reci mi gdje su njihovi postovi i ako stave neke tamo spanjolske ili neke druge koji traju po pola sata i gotovo a uvijek su spremni da daju neke replike i da govore sto bi trebalo,zato nemoj mnogo da se obazires na to ja ti to govorim kao stariji na forumu i stavljaj ono sto ti mislis da treba naravno ono sto je mnogo bitno i do cega je veoma tesko doci povedi racana i jos nesto ti koji dijele savijete budi siguran da nikad od njih neces dobiti nista sto valja govorim iz licnog iskustva a iz iskustva drugih ljudi oni samo cuvaju za sebe pokupe sa foruma sto im treba za kolekciju i onda posle toga dodju i drze predavanja,eto toliko i radi onako kako ti mislis da je najbolje ipak je ovo forum gdje se nastoji pomoci onima koji nemaju i koji neznaju.
Poslednja izmena: