VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 25.11.2011
- Poruka
- 2.099
Uz svo postovanje ali nisi u pravu zasto postoji dugme prijava posta , a nadam se da vas ima dovoljno (admina,moderatora) koji bi trebalo da reaguju na na bilo koju od tih informacija. I da iskoristim da pitam kad cete prestati onog prevaranta lopova da branite i stitite ovde na forumu. Blokiraj mu opseg i neka maglu prodaje na drugom mestu i tamo vara ljude.
Poz
Ma ko će ga stići blokirati, lik ima još najmanje 3-4 profila, skoro svaki dan me dodaje neko sa 0 postova ko je napravio profil prije 28 sekundi, vjerovatno da bi se nagovorio na PP, evo ga ovdje kao djokica1975:
Kod:
[URL]http://serbianforum.org/internet/60172-internet-radio-i-televizija-1696.html[/URL]
i kad ga je Bayern1 skontao da navlači ljude sa onom izjavom "ima zlocko on prodaje,ja sma uzeo i zadovojan sam" lik editovao post u "poz imali neko nettv kljuc"
btw. čika moderatore ako si moderator valjda znaš šta treba da radiš, nisam ja tu da čekam kad će mi neko psovati familiju i kleti nerođenu djecu, a ako ćete ostaviti takve ljude na forumu fino recite, hvala Bogu ima drugih foruma a svakako je x dobrih momaka odavdje davno otišlo, ljudi koji stvarno pomažu kao dedevci, strongdr, Taaut, banebane11, atos No1, BHFanaticos itd. tu su da pomognu (bez da ih se vrijeđa) a ne kao IPD1, djokica1975 Bog mu ne uđe u trag, čovjek je ispunio bonus za cijeli život sto se psovanja tiče a vi zatvarate oči i opet dozvolite da isti lik priča "normalno" u par postova dok u nekom ne pukne i .ebe od do. Sramota, ako već nemate vremena da uređujete temu pa ima brate dragi od ovih gore iznad neko ko je tu, stavite 2-3 moderatora i manite se upozorenja i tih gluposti kad neko nekom psuje familiju i kune nerođenu djecu, koliko je vama godina? 12?
Kod:
#EXTM3U
#EXTINF:0,La1
rtmp://cp68975.live.edgefcs.net:443/live?ovpfv=2.1.2/LA1_AKA_WEB_NOG@58877
#EXTINF:0,La2
rtmp://cp68975.live.edgefcs.net:80/live?ovpfv=2.1.2/LA2_AKA_WEB_NOG@60554
#EXTINF:0,24h
rtmp://cp68975.live.edgefcs.net:1935/live?ovpfv=2.1.2/24H_AKA_WEB_NOG@59024