Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
lista vlc filmon HQ NEW UŽIVAJTE

Hvala al džaba se mučiš ovako jer ne radi ni nama a možda sad ni tebi, imate OnPack by Darby_Crash
Kod:
[url=http://www.mediafire.com/?3sl59onb33e450s]OnPack.rar[/url]
i unutra sve sto vam treba ne morate ni listu da pravite.

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
361
to takodjer vrijedi i za tv sector listu , sta ima da je postano a meni ne radi niti jedan program u simple playeru

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
to takodjer vrijedi i za tv sector listu , sta ima da je postano a meni ne radi niti jedan program u simple playeru

Provjerio sam i radili su pa sam postavio al eto vise ne rade, da li nesto testiraju pa se stalno mjenja ili sta vec, pojma nemam al ajd bit ce opet.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
velika je zarada od adseanse :)

A dobro nije problem ispoštovati čovjeka i njegov trud, nebitna je zarada daBogda on zaradio i milion samo nek' nama radi kad zatreba, samo mi smo mu najmanji problem jer ima foruma koje ne vidi a na kojim se postave i gleda puno više ljudi nego sto nas ovdje ima, a na kraju krajeva oni sto znaju da izvuku stream nek' gledaju, meni kad je nesto zanimljivo nije problem ni u browser-u gledati.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
A dobro nije problem ispoštovati čovjeka i njegov trud, nebitna je zarada daBogda on zaradio i milion samo nek' nama radi kad zatreba, samo mi smo mu najmanji problem jer ima foruma koje ne vidi a na kojim se postave i gleda puno više ljudi nego sto nas ovdje ima, a na kraju krajeva oni sto znaju da izvuku stream nek' gledaju, meni kad je nesto zanimljivo nije problem ni u browser-u gledati.

ma znam zajebavam se neka decko strimuje ima ljudi koji nemaju mogucnosti da gledaju tv kanale sa nasih prostora...

Poslednja izmena:
Natrag