Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jel ovo stvarno radi?FiberNet radi u Srbiji, u polje za e-mail (ukoliko si registrovan) upiši e-mail na kojem rsi registrovan i šifru koju si uneo pri registraciji, ako nisi registrovan imaš formu za registraciju kada pokreneš program, tu upiši šta traže, i nakon toga dobijaš 48 sati osnovnog paketa. Ako si već iskoristio svoj probni paket uradi sledeće:
1. Idi u:
WINDOWS XP - Start>Run>regedit.exe
WINDOWS 7/VISTA - Start>(U polje search)>Regedit
2.Idi na HKEY_CURRENT_USER>Software>Fibernet Player, pa obriši taj folder (prvo uninstaliraj Fibernet)
3. I onda ponovo instaliraj FiberNet, i u formu za e-mail, upiši neki drugi e-mail, a ne onaj koji si koristio pri prvom registrovanju....
FiberNet radi u Srbiji, u polje za e-mail (ukoliko si registrovan) upiši e-mail na kojem rsi registrovan i šifru koju si uneo pri registraciji, ako nisi registrovan imaš formu za registraciju kada pokreneš program, tu upiši šta traže, i nakon toga dobijaš 48 sati osnovnog paketa. Ako si već iskoristio svoj probni paket uradi sledeće:
1. Idi u:
WINDOWS XP - Start>Run>regedit.exe
WINDOWS 7/VISTA - Start>(U polje search)>Regedit
2.Idi na HKEY_CURRENT_USER>Software>Fibernet Player, pa obriši taj folder (prvo uninstaliraj Fibernet)
3. I onda ponovo instaliraj FiberNet, i u formu za e-mail, upiši neki drugi e-mail, a ne onaj koji si koristio pri prvom registrovanju....
Zato ti i nece jer imas modem.Zapamti njegovu adresu, tako isto vrijedi i za router.nemam ni ja ruter.jedino modem thompson....
Ali ja uradim tako instalirao sam pleyer za dva dana besplatnog i onda kad otvorim program pise unesite email ja unesem i pise sifra ja stavim sifru ono pise neispravni podaci pokusajte ponovo ili pozovite call centar,o cemu se radi?Jel ja sam biram sifru?