Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 198 5,3%

• Total voters
    3.712
Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
42
Pozz hteo sam pitati dali je moguce dobiti probni kljuc za FiberNet u srbiji i sta upisati kad traze email i pod sifru koju sifru pisati?Dali ima nekih novosti za nettv?

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
FiberNet radi u Srbiji, u polje za e-mail (ukoliko si registrovan) upiši e-mail na kojem rsi registrovan i šifru koju si uneo pri registraciji, ako nisi registrovan imaš formu za registraciju kada pokreneš program, tu upiši šta traže, i nakon toga dobijaš 48 sati osnovnog paketa. Ako si već iskoristio svoj probni paket uradi sledeće:
1. Idi u:
WINDOWS XP - Start>Run>regedit.exe
WINDOWS 7/VISTA - Start>(U polje search)>Regedit
2.Idi na HKEY_CURRENT_USER>Software>Fibernet Player, pa obriši taj folder (prvo uninstaliraj Fibernet)
3. I onda ponovo instaliraj FiberNet, i u formu za e-mail, upiši neki drugi e-mail, a ne onaj koji si koristio pri prvom registrovanju....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.06.2010
Poruka
38
FiberNet radi u Srbiji, u polje za e-mail (ukoliko si registrovan) upiši e-mail na kojem rsi registrovan i šifru koju si uneo pri registraciji, ako nisi registrovan imaš formu za registraciju kada pokreneš program, tu upiši šta traže, i nakon toga dobijaš 48 sati osnovnog paketa. Ako si već iskoristio svoj probni paket uradi sledeće:
1. Idi u:
2.Idi na HKEY_CURRENT_USER>Software>Fibernet Player, pa obriši taj folder (prvo uninstaliraj Fibernet)
3. I onda ponovo instaliraj FiberNet, i u formu za e-mail, upiši neki drugi e-mail, a ne onaj koji si koristio pri prvom registrovanju....
jel ovo stvarno radi?

Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
83
1. Idi u:

ne ide to tako.to sam vec probao prije....ne dozvoljava..izbrisao sam sve sto treba u registru na ruke i onda kad idem napravit novi racun kad kliknem registruj se napise mi da je vec registrovano -da sam bio vec registrovan...neznam kako to oni prate da se ne moze opet registrirati....najverovatnije je pc taj faktor...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
42
Ali ja uradim tako instalirao sam pleyer za dva dana besplatnog i onda kad otvorim program pise unesite email ja unesem i pise sifra ja stavim sifru ono pise neispravni podaci pokusajte ponovo ili pozovite call centar,o cemu se radi?Jel ja sam biram sifru?

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
69
Evo, ja probao...radi ovaj Fiber,ali nekako slab izbor kanala

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ali ja uradim tako instalirao sam pleyer za dva dana besplatnog i onda kad otvorim program pise unesite email ja unesem i pise sifra ja stavim sifru ono pise neispravni podaci pokusajte ponovo ili pozovite call centar,o cemu se radi?Jel ja sam biram sifru?

Pa mislim da lepo piše "neispravni podaci" ...verovatno pogrešna lozinka ili već

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.06.2010
Poruka
14
Nisu neispravni podatci, vec je fora u sledecem:
Oni ti dozvole jednu registraciju sa jednog pc, zatim mozes se jednom ulogovati u njihov program,ali cim ga jednom ugasis nema vise palenja..to tako funkcionise dok ga ne provale, e a za to mi trebaju strucnjaci iz te oblasti na pm.

Kakav je ovaj alex player? Radi li to uopste? Ja ga jednom skinuo pa mi napravio pravu zbrku, svaki put utilta pc ;-(

Natrag