a koje sad ovaj araber,gde se on odjednom stvori,sigurno zamena sa divrek22
Ma to su sve moji fanovi
vidis da me prate na ova 2-3 foruma.
ja ke vam kazem na sota sam prezadovolan i covek da strimot koji radut non stop ne na 2 sat a ti D3n1s
ponovo na sf forum kad ti novisfhr forum down lesi se vraca na kuca moj sovet gledate si ot bugarska lista kanalite da gi postuvam ke vam oci ispadnu
Nemam ja nista protiv sote cak me je njegov mail podstakao da se vratim kad sam otisao sa SF, a pogledaj malo post koji sam napisao kad sam se "vratio", u tom trenutku je novisf jos uvijek radio. A sto se tice kanala koji rade 2 godine i 2 sata, a brate dragi niko te ne tjera da ih skidas, a i niko nikog ne tjera da ih postavlja, sta mislis kako radi rtmpGui i ostali kanali na XBMC i gdje vec? Admin boki71 koji je napravio onu skriptu je ulozio svoje vrijeme da ti napravi i olaksa gledanje kanala i sta i njega ces pljuvati kad neki kanal ne bude radio? Odrasti malo jer i to sto imas i sve ovo sto bilo ko ima moze stati u nekom trenutku i onda ces Boga molit da imas i ove sto traju 2h. Ja ni jedan ne gledam, i kao sto Karlo rece zanimljivo mi je kako sve radi i u svemu tome savladao sam 60, 70% Visual Basic-a o kojem nisam imao pojma, i tu sam da pomognem ako nesto znam (a veoma malo znam
), i ne sjecam se da sam nekad postavio sliku i mahao sa 100€ kao djete od 12 godina. Narod i ovako krpi kraj s krajem jos samo neko ovdje treba da ga .ebe u mozak sa slikama i da mu maze oci sa necim sto postoji ili ne postoji, ako imate nesto sto ste negdje pokupili a sto niste platili iz svog dzepa bio bi red da podjelite sa svima koji to nemaju, javno ili na PM, a ne da se prepirete po forumima ko je odakle sta uzeo, kao da je to licna stvar, i onda napadate nekog ko je uzeo sa ovog foruma ili sa nekog 20tog i postavio na neki 40ti, sta vama predstavlja forum? Ako vam smeta sto neko kopira listu od Muje, Ivice, Marka, Perice a pa napravite sebi forum, zaključajte ga i sve članove zaključajte u forum i sretna nova a ovako pustite ljude koji djele medjusobno da djele to sto imaju a vi gledajte to sto imate, ne znam sto se bunite kad imate super liste koje traju 2 godine, sto uopste gledate ove kanale koji traju 2 minute?, ja se ne bojim reci nesto i ako grijesim valjda ce se neko javit i reci da grijesim a ne reci "I kad neznas nesta dobro je da si cutisch" sta ne znam? ako si pametan reci ti, pa da tebe pitamo kako, ili ces i ti da cekas da ti karlo kaze? pa ces ga citirati sa necim tipa "reci im nek' nauce" Stvarno? Veoma odraslo.