Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
24.11.2011
Poruka
101
Ima li neko da nam postavi koju sliku da on moze da gleda Sportklub,Arene.... malo ste ih postavili stvarno :S Ako mozes gledat besplatno gledaj i suti ne daji nikome(ko sto vecina radi) ne moras se dokazivati nikome ,a ne vi se na sva kurcite kako gledate kanale u fazonu ja imam ti nemas ha ha ha. :zip::tease::bis_oss:

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
Sport KLUB+

nije iz nikakv T-2 ,Fibernet,Nettv plus iz drugo mesto je i radi mesezi vec kad neznate gde da trazite i cekate samo tako je,javi se neki kao ovi pizorko i vi trazi 2 evra dobro vi je sredil cekajte josch da vi da neko neschto.Screenshot - 22.1.2012 г.jpg

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ima li neko da nam postavi koju sliku da on moze da gleda Sportklub,Arene.... malo ste ih postavili stvarno :S Ako mozes gledat besplatno gledaj i suti ne daji nikome(ko sto vecina radi) ne moras se dokazivati nikome ,a ne vi se na sva kurcite kako gledate kanale u fazonu ja imam ti nemas ha ha ha. :zip::tease::bis_oss:
Ako mene mislis....
ja nisam uopste hvalio sebe sigurno si lose protumacio od mene postane slike ja sam samo dokazivao sta radi a sta ne posebno za ovu T-2 Slo listu znaci dokaz da radi i sta radi nista vise....... kao ova upravo sad slikana pa pogledaj adresu.....
uostalom nisam duzan nikome da se pravdam ili....????
Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Neradi ti to drug moj,ujutro cu ti postaviti one koje rade.
kako ce ti radi kao pise
8081/?ticket=048b treba da imas bilet i tada gledasch treba da platis to je.
A dali i za ove kanale treba isto to ja sam rekao necu nista da slikam ja cu da objavim,a iz tog paketa to su ovi kanali pa ako ste zainteresirani radu cu njih postaviti sutra
Kod:
Первый
НТВ
MTV
5 канал
МузТВ
ТВ3
Россия 2
Семёрка
Россия К
2x2
A-One
Домашний
Перец
Мир
Звезда
DW - TV
CNN
Russia Today
РБК-ТВ
Эксперт
FOXlife
Amazing Life
Russian travel Guide
Travel Chanel HD
Ocean TV
VH1
Brige TV
Music Box TV
MCM Top
O2 TV
Ля-минор
Music Box Russian
RuTV
Шансон ТВ
Viasat History
Travel
Discovery Science
24 ТЕХНО
Охота и рыбалка
Юмор Box
Авто плюс
Усадьба ТВ
Eurosport
Eurosport 2
Спорт 1 HD
КХЛ
Viasat Sport
Русский экстрим
Драйв
Наш футбол
Боец
Детский
Карусель
Disney
Tiji
Радость моя
Nickelodeon
Cartoon Network
Kids Co
Первый игровой
Ретро ТВ
ТНВ
ТРО
Психология21
SET
Здоровое ТВ
Живи
Союз
Вопросы и ответы
Домашние животные
TLC
ZEE TV
Syfy universal
Кухня ТВ
Женский мир HD
ТДК
Мать и Дитя
Fashion TV HD
Fashion TV
World fashion
English club
ТНТ
СТС
ТВЦ
Волга
NNTV
Россия 24
Русская ночь
Play Boy
Blue Huster
XXL
National Geographic HD
High Life HD
Life HD
Mezzo HD
Eurosport HD
Спорт 1 HD
Телепутешествия HD
Wild HD
Кинопоказ 1 HD
Кинопоказ 2 HD
MTV LIVE HD

Član
Učlanjen(a)
24.11.2011
Poruka
101
Ako mene mislis....
ja nisam uopste hvalio sebe sigurno si lose protumacio od mene postane slike ja sam samo dokazivao sta radi a sta ne posebno za ovu T-2 Slo listu znaci dokaz da radi i sta radi nista vise....... kao ova upravo sad slikana pa pogledaj adresu.....
Pozdrav

Pa imam osjecaj kao da im se ti pravdas brate :S

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
T-2

Taaut
ovi sa kanali iz Sovok tv i zel svet gi zna mozjes da gi stavljas i po 10 puta na dan ,nomer je da im pomognes na ovi momzi iz forum da gledat T- 2 i posebno HD kanali bez da sezkat
Screenshot - 22.1.2012 г.jpg

Član
Učlanjen(a)
24.11.2011
Poruka
101
Ova lista T-2 rade svi kanali, kad vam trazi username samo idite X i tako 2-3 kanala poslije se samo vratite na zeljeni kanal ;) provjereno 100% ;)

Nego imam pitanje sto mi je slika na nekim kanalima losa?? Imam pristojan net :S

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
Ako mene mislis....
Pozdrav

TAKO JE S-O-T-A sigurno radi ja garantujem a u ostalom ima i strim odslikan pa moze da se i procita i ubaci u VLC zato izbrisi ova dva zadnja posta dok nije kasno POZ

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pogledajte prilog 22543Nema T-2 ;Fibernet,Nettv Plus da zivi G-3 .Vidi samo koliko je brzina strema izduje ce vi sve iz forum.
Šta se kurcis što imaš brz internet ,jel ko je nama balkancima što nemamo.
Ako vam treba SOVOK to što je dao pizorko ima scripta za Simple Tv sa listom kanala.Al vam treba 8mb internet tako da zaboravite na to da čemo išta ikada gledat od ovih rusa.
20120122082708.jpg

Ako ipak kome treba taj SOVOK paket šaljem na PM
Sota ako imaš te T2 da rade šalji!

Poslednja izmena:
Natrag