Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
MEGABOX to kako se ti obracas nije uredu nisam je hteo nista da pametujem ili da ucim nekog nesto ali sam jednostavno hteo da pokazem kako je jednostavnije i preglednije da svi znaju kako nesto radi jer ima onih koji dolaze na ovaj forum po prvi put da ama bas nista neznaju,i jos jednom posto se na ovom forumu u zadnje vreme mnogo losih reci razmenilo jedno izmedju drugih da se malo pripazi kako se komunicira malo finoce nece nikome skoditi.ma koji si ti faktor da ti nama govoris kako cemo postavljat , lagano p.............
MEGABOX to kako se ti obracas nije uredu nisam je hteo nista da pametujem ili da ucim nekog nesto ali sam jednostavno hteo da pokazem kako je jednostavnije i preglednije da svi znaju kako nesto radi jer ima onih koji dolaze na ovaj forum po prvi put da ama bas nista neznaju,i jos jednom posto se na ovom forumu u zadnje vreme mnogo losih reci razmenilo jedno izmedju drugih da se malo pripazi kako se komunicira malo finoce nece nikome skoditi.
Kaze jedan prijatelj da rade kanali ni ja nisam vjerovao
ne prolazi ni jedan proxy
http://www.proxyland.eu/anonimno/
Netreba nista da kupujes...... barem ja tako mislimUsername i password kupite od pizorko za 2e i nista ne secka
Sota prijatelju to nemoze ni pomocu trikova raditi u Windows media playeru,a u tebe na slici radi,jedino ako nije u pitanju drugi linkNetreba nista da kupujes...... barem ja tako mislim