Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako već toliko znaš šta onda ti nisi to napravioParabolic, nemam pojma da li je taj "crack" za fiber radi phishing ili ne...nisam ga skidao i ne zanima me. Vrlo lako moguce da jeste jer ima neko ovdje ko se bavi phishingom u razlicitim formama. Pogotovu onaj ko je pravio tak "crack" imao je opciju da to fino objasni jer nije komplikovano, nego bas napravi "crack" hmmm...vrlo sumnjivo sto se mene tice...ne bih nikome preporucio da ga instalira.
Ako već toliko znaš šta onda ti nisi to napravio
Dobro daj ti objasni malo kao to?
Da ljudi znaju da ne koriste to đaba.
Hvala na odgovoru.
Ok. Ja vidim da nesto pise dole na polski, ali ne razumem, a ono to da ti bilo, pretpostavio sam, ali da si prasam ja. Inace mnogu dobri snimki imaat kanale na taj veb.
http://www.wupload.com/file/2646793582/WeebTVLC.rar
cica cure javi se veceras na skype imam novo neschto ako mozjesch da go sredisch dobra zagonetka pravo kao za tebe
parabolic pusti ketmena on zna mnogo vise od sviju na forumu... u to sam uvjeren da je covek legenda !!! i zna skoro sve o nettv plusu ako iko ikad napravi crack ili da provali foru to ce biti on..Ako već toliko znaš šta onda ti nisi to napravio
Dobro daj ti objasni malo kao to?
Da ljudi znaju da ne koriste to đaba.
Hvala na odgovoru.
Jel i vama tvsector.com zamračen...?