Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
07.09.2009
Poruka
986
Pozdrav svima, kao prvo zeleo bih da se neizmerno zahvalim Zlatko0000 na listi koju mi je poslao pre tacno 6 meseci i izasao u susret sa jedinim određenim kanalom koji mi je jedino bio bitan. Hvala ti maestro od srca, spasio si me jedan jako dug period u kome sam uzivao i u kome lista nije stucnula nijednom. Nazalost zadnja dva meseca taj odredjeni kanal koji mi je jedini i bio bitan vise ne radi kao sto je radio, doslo je do nekih promena koje ne bih iznosio javno jer smatram da je tako najbolje. Ukoliko mi Zlatko ili neko od drugih majstora iz vip sekcije dozvole obratio bih se na pp gde bih objasnio novonastali problem. Hvala
imas pp
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
07.09.2009
Poruka
986
jel moze za mene neka lista,da dugo traje,da ne secka i da ima sporta sto vise.....i naravno da je samo ja gledam...... :beee:
Kod:
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.

procitaj uslove foruma....ti si prevazisao sve uvjete i takvima ne dijelimo:beee::beee:
 
Učlanjen(a)
27.01.2021
Poruka
18
Pozdrav, ako moze mac lista koja ima ove nase kanale i da malo duze traje, ova mi je bila 4 mjeseca, dobro je radilo lagano se cekirala preko onih configa ali evo izgleda ugasili ili neku bolju zastitu stavili :
Kod:
http://totalbigmag.hopto.org:1991/c/
Hvala.
 
Učlanjen(a)
19.07.2009
Poruka
24
Pozdrav,

Kako prvo da se zahvalim svima koi su do sada nesebicno delili liste.

Potrebna mi je m3u lista EX Yu i UK kanali koja bi mi duze trajala.

Hvala unapred,
Darko
 
Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
216
Ima li neko visak listu gde moze da se gleda FORMULA 1 kamere sa bolida,
u dve liste sto imam ne rade,ostali normalni kanali rade ali sa bolida f1 ne.
 
Top