Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
320
Ako moze jedna ex-yu lista, po mogućstvu da ima VOD.
Gledam na TiVi Mate
molio bi jednu exyu m3u listu za vlc plejer
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
Učlanjen(a)
22.02.2013
Poruka
43
Ljudstvo pozdrav, da kazem odmah listu imam koju mi je poslao gosp. Zlatko u januaru i jos uvijek radi.Medjutim u toj listi nema Arena BH i MojaTV kanal.Pa ako slucajno ko ima ta dva kanala da posalje.Treba mi za VLC.Hvala
 
Učlanjen(a)
02.11.2020
Poruka
64
Šta se dešava sa portalom
Kod:
http://proxiclient1.com:5436/c/
I ako neko ima mac za novu adresu koja radi ..Hvala
 
Učlanjen(a)
04.06.2011
Poruka
27
Pozdrav ljudi. Jel moze stabilna lista za SF Vip plejer.Crko mi je terminator od pre dva meseca. eomer mi je slao. Hvala.
 
Top