Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Radi javnosti olix ima sad provjerio. Nebitno lako je dostupan EON ga je ponudio besplatno na tacni samo je pitanje ko koliko drzi do svojih klijenata na tom polju.Da dodam
Forsiraju se kao dobri serveri
Neki od....
2brata-zdravahrana-luzer-baklja-placa-cmsportal-clientportals-bitka-datacentar-olix
itd..
a nemaju jedan Film koji je da kazem momentalno aktuelan u potraznji za gladanjem istog
Pozdrav
Jeste SorryRadi javnosti olix ima sad provjerio. Nebitno lako je dostupan EON ga je ponudio besplatno na tacni samo je pitanje ko koliko drzi do svojih klijenata na tom polju.
Lepo je to. Još lepše bi bilo da se objave adrese, a ne samo hint i zazubice.Da dodam
Forsiraju se kao dobri serveri
Neki od....
2brata-zdravahrana-luzer-baklja-placa-cmsportal-clientportals-bitka-datacentar-olix
itd..
a nemaju jedan Film koji je da kazem momentalno aktuelan u potraznji za gladanjem istog
Pozdrav
Ma tu smo da se nadopunjavamo valjda zato i postojimo. Ali opet kazem poenta je sto sam se ukljucio nebriga i macehinski odnos navodno velikih igraca prema svojim klijentima konkretno po pitanju azurnosti ubacivanja noviteta kako kanala tako i filmova. Valjda kad napravis ime sve ti je dozvoljeno. Zivi mi i zdravi bili.Jeste Sorry
Olix ima samo sto tu listu nisam memorisao kao Xtream .. promaklo mi
Pozdrav
Jeste.... ima ga u trexTocno sramota da kao nase cjenjene domace IPTV liste nemaju postavljen taj film, ali ga zato bez problema vec imaju na stranoj TREX listi...
nikako