Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
onda ti preporucam ovaj
mislim tvoj je novac radi sto oces naravno ali ovi je super
znam da je malo pre skup ali ovo ce godinama radit
preporuka
Imao sam box sa tim procesorom i otišao grafički čip(pregrijavanje)Inače sad sam uzeo tanix T3 s905x3 (temp ne prelazi 65 C)za male pare i puno je bolji od tog S912 procesora jbga novija generacija a manje para.Punici sam naručio taj sa allwinner H6 procesorom drugi proizvođac,kodi je blokiran na 720p.I ništa specijalno nije iako ima dobru reklamu,temperature visoke 85C obavezan externi ventilator i zaljepit hladnjak na procesor.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.11.2019
Poruka
109
Slazem se sa "parabolicxtc".I ja sam cuo da mozes jaje ispeci na tom boksu:p
A i boki je u pravu.Ne treba odmah kupiti mnogo skupo za testiranje.Boks ne izgleda lose ali sam procitao jedan zanimljiv komentar:"Processors that say in the article description are not the ones that bring the TV box. They cheat saying they're 1.8 GHz when they're actually 1.49 GHz"o_O
Osim toga daljinski je isti kao kod GT-King-a i mnogo ce te nervirati ako nisi u mogucnosti da koristis "CEC" funkciju.Tipke su minijaturne i obavezno pritisnes dva dugmeta:beee:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
onda ti preporucam ovaj
mislim tvoj je novac radi sto oces naravno ali ovi je super
znam da je malo pre skup ali ovo ce godinama radit
preporuka
Za te pare možeš kupiti
kjbE2v4.png

Ja prezadovoljan - sve radi ko sat, nije se desilo da zabaguje....

p.s. Ups, pogrešna slika, sad će mu cijena pasti na 149 oko nove godine
dcaeTt1.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.08.2018
Poruka
864
Za te pare možeš kupiti
kjbE2v4.png

Ja prezadovoljan - sve radi ko sat, nije se desilo da zabaguje....

p.s. Ups, pogrešna slika, sad će mu cijena pasti na 149 oko nove godine
dcaeTt1.png
ma dobro samo sam naveo primjer,hahaha,ne morate sad ,mozes ovo mozes ono,znam ja šta ima na trzistu,nego sam samo naveo primjer jednog uređaja,na kraju krajeva svak opet odluci po svojoj logici nekoj i kolko je spreman platit
pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ma i ja onako pišem. Namještao sam prijateljima par različitih vrsta boksova i kod svakog mi je prvi utisak bio kad uzmem daljinski u ruke da izgleda kao igračka. Kod shilda je to već druga priča...Jbg, kolko para tolko muzike.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Meni GT1 ultimate sad radi kao jedini izvor za IPTV. Dakle minimum 12-15 sati dnevno. I nikakvih problema ni sa grafikom, ni sa pregrevanjem nikada nisam imao. A boks sam kupio početkom aprila 2018.
Sada kada bih kupovao novi boks, bio bi to Beelink GT1 King - ipak nemam para za Shield. Što se tiče ostalih bokseva, izbegavao bih i Rokchip i Allwinner čipsete.

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Evo bili izbori u Hr. Nisam glasao jer Boki nije bio na listi a pomeo bi ih u 1 krugu

Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
1
Pozdrav svima,

na sledecem linku ima dosta rencenzija android tv box-eva.

Natrag