Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
46
Ako moze neko da posalje neku albansku listu sa vishe konekcia a da nije javna.
Unapred hvala
 
Učlanjen(a)
29.01.2017
Poruka
93
Kako nemam UP za 2-3 GB, ovako je odlicno, sad turio bih ja to u torrent filmove ali nam nisu iste kontracepcije, elem oni to drukce rade(a vidim vise i ne rade), za one koji su propustili mozda najbolji (tesko da to ,ali nisam odoleo) ratni film,628 Beloruskih sela sa svim zivljem je spaljeno.

Unutra je inicijalni torrent fajl i prevod synhro za oba dela filma

treba ACE PLAYER za on line gledanje

za drugare

radi se o filmu:,"Idi i Smotri" (E. Klimova-Belorusija) (1985)

http://filesflash.com/i1dcifmy


linkove ponovo ne mogu staviti u kod tag ,opet samo strimuje stranica??????????
pa eto da nisam prekrsio pravila ,razlog je to
 
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Malo sam zakasnio :D, bilo 3 dana problema sa strujom, pa sam bio odsutan.

Pepe Imaz zatražio pomoć gurua zbog Đokovićevih poraza
Sport
09/06/2017
Autor: Miroslav Vujović
imaz-depra.jpg


PARIZ, 9. jun 2017, (Njuz) – Član Đokovićevog stručnog tima Pepe Imaz zatražio je pomoć motivacionog gurua nakon još jednog Novakovog neuspeha.

Kako javljaju svetski mediji, Đokovićev poraz u četvrtfinalu Rolan Garosa od Dominika Tima, bio je kap koja je prelila čašu, nakon čega je Imaz je upao u tešku depresiju, pa je bio primoran da zatraži pomoć nekog ko bi mu vratio veru u život i nametnuo novu filozofiju življenja.

– Baš sam se smorio zbog još jednog Novakovog poraza. Sve sam pokušao – i da mu objasnim značaj grljenja, da propovedam i ljubav i mir, da ga nateram da se hrani kao Maja Volk, da mu objasnim koliko je važno voleti svoju porodicu jer se toga niko pre mene nije dosetio, ali ništa nije pomoglo. U pičku materinu! – odbrusio je ljutito Imaz i dodao kako će najverovatnije otpustiti Đokovića jer “ne može više da istrpi bol koji mu ovaj pruža zbog svojih poraza u poslednje vreme”.

– U kontaktu sam sa jednim indijskim guruom koji mi je objasnio da za početak moram da se smirim, da dišem duboko i da izbegavam prave ljubitelje tenisa i Novakove fanove, pa će videti šta i kako sa mnom. Ma jebem ti filozofiju “ljubav i mir”, ko je smisli! – prilično nervozan bio je ovaj Đokovićev guru.

Na kraju razgovora, Imaz je pokušao da zagrli novinara Njuza, ali je počeo da plače kao neka seka persa kada smo mu objasnili da moramo da žurimo da uzmemo intervju od nekog ko se razume u tenis.

Miroslav Vujović
 
Član
Učlanjen(a)
15.08.2009
Poruka
51
To je bio stalker usisivac........idemo dalje ,specijalno za ,,neke,, koji sve znaju iz komsiluka..jos jedan usisivac...mi iz srednjeg veka ubodemo ponesto........oni imaju sve to ali nikako da vidi neko......mi ovo sklepali nekako.....

Alat nemojte da mi trazite jer cemo verovatno i njega postaviti javno ,o tome tek trebamo pricati .....

ASTRA


Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/astra.flv

vidim da se muce pomalo sa tim.....

Rezultat 5 minuta i 41 sekunda.....56 Astre....hmmm moze to i bolje ...to je samo port 8000 i 8888.......idemo kasnije na druge portove......mislim da ce biti uspesnije....

Pogledajte prilog 100894

boki71 Kada će biti ovih usisivača ?????
 
Natrag
Top