Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
17.05.2016
Poruka
11
Ne e deka ludjeto na balkanot sakaat da gledaat bez pari, koj e budal da sedi so saati da skenira za da ulovi lista koja i samiot ne znae kolku ke trae koga e neli podobro plati si i gledaj. Problemot e koga platat ti e 200-250 kako da dades 10-15 evra za lista,lesno e ako imas plata 2000evra. Toa ti e isto kako sega nas da ni ponudi nekoj lista za 1evro,sto mislis ima li nekoj koj ne bi platil tuku bi se zaebaval so skeneri.
Inaku drugoto ti e se na mesto,bravo za iskrenosta

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
73
Ljudi ja ne znam sto ste navalili na skenere i na liste koje traju od 1 sat do 1 dan kad IPTV nikad nije bio jevtiniji

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.720
Ovo sam napisao 18.02.2016

20161215_123238.png

I ranije sam apelovao na ljude ... u xavisnosti nasih financijskih mogucnosti svako nek sebi odabere povoljnog "Legalnog" provajdera plati i gledaj

Sve vise ljudi ima koji su sebi kupili Smart tv i na osnovu tog postoji pod Smart Hub dodatna mogucnost gledanja zeljenih programa tu su raznorazne aplikacije izmedjuostalih GSS MEDIA WW, NetTV Plus, Balkaniyum TV, Kopernikus OTT TV sa izborom domacih tv programa mada isto prolazi placena lista

Ja sam se pre oko 4g odlucio za Total Tv placam uredno i zadovoljan sam

Sami odlucite sta je po vama dobro

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Nikako da shvatim ko sa kim diskutuje, ni šta je povod...
Ako je pisanje na drugom forumu tamo se i treba odgovarati a ne unositi ovde nepotrebna polemika.

Natrag