Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
02.01.2012
Poruka
61
Ljudi su nekako postali zatvoreni....sta drugo ostaje nego ucinjena dobra stvar kada nekome pomognes ucinis dobro... ima ljudi ovde na forumu koji pomazu i svaka im castt sve najbolje im zelim.

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
a šta je to što nam treba
Sve sto vam treba jeste da ZAGREJETE STOLICU. I STRPLJENJE. I nista vise.
Da ne pisem sad roman, ukratko: IMATE SVE NA FORUMU. I onaj ko stvarno hoce da ima liste, on ce se potruditi i naci. Trazice, trazice, citace, istrazivace, pokusavace, skenirace,.... I na kraju ce naci. A ovi sto samo cekaju da im neko posalje liste, da im posalje skenere, da im kazu tacno kako i sta, nikad nece imati nista.
I ovo je mnogo.
Pozdrav (pogledajte malo forum, procesljajte)

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Sve sto vam treba jeste da ZAGREJETE STOLICU. I STRPLJENJE. I nista vise.
Da ne pisem sad roman, ukratko: IMATE SVE NA FORUMU. I onaj ko stvarno hoce da ima liste, on ce se potruditi i naci. Trazice, trazice, citace, istrazivace, pokusavace, skenirace,.... I na kraju ce naci. A ovi sto samo cekaju da im neko posalje liste, da im posalje skenere, da im kazu tacno kako i sta, nikad nece imati nista.
I ovo je mnogo.
Pozdrav (pogledajte malo forum, procesljajte)

Ucis druze...:bfghb:

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Kome nešto znače i želi da gleda dobije tursku s audiom listu na pp jer nije tipična s paswordom:

qAB1d5s.jpg

1gmagHg.jpg

u blizini je i liga ali za to nek se sam potrudi na dajem inf.

66PufkT.jpg

Može jedna i ova ko prvi:
fd2qfhe.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.11.2016
Poruka
103
Kako funkcionisu ti paneli? Novi sam ovdje, pa ako nekome nije toliko mrsko da objasnjava bio bih zahvalan ukratko... pozz

Učlanjen(a)
20.11.2016
Poruka
103
Na kojoj temi mogu istraziti oko ovih skenera, kako ide, sta to znaci, na kojo macin skenirati, pa doci do liste i sl. mislim otpocetka?

Natrag