MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.755
Tu smo ... kako ko i kako kad uglavnom tu smo .....Gde su ovi moji spameri,nema nikog sta se desava tema nam stoji
Ziv bio
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tu smo ... kako ko i kako kad uglavnom tu smo .....Gde su ovi moji spameri,nema nikog sta se desava tema nam stoji
Ja se vec zbrinuo sta je ovo ... pozdrav SotaTu smo ... kako ko i kako kad uglavnom tu smo .....
Ziv bio
Pozdrav
Mi mlađi ta iskustva nismo ni osjetili ,jbga.Ovako se nekad družilo.....
Kažes:
Tražio sam ljude sklapao prijateljstva sa onima koji su isti kao ja. Kad ja odjednom kažem "Ej, mogli smo do Sarajeva na ćevape." da se složi sa mnom, a ne da me gleda kao budalu kao ostatak društva. Ili kad kažem "Ajmo na more na 2-3 dana." da odmah ustane i kreće da se pakuje, a ne samo da kaže "Ma gde ću jbt, nemam para." pa nemam ni ja, ali jednom se živi, daj da uradimo nešto čega ćemo se sećati do kraja života.
Postoje takvi ljudi naravno.... spremni za akciju.....
Pozdrav
Da opleo je sa online filmovima tereti ih se sa si zaradili preko 60000€,a šteta koju su napravili procjenjuje se na pola milijuna €.Kao ono zaradili tolke pare na reklamama na sajtu.Jbga.Policijska uprava primorsko-goranska na svojim stranicama objavila je vijest o uhićenju dvoje hrvatskih državljana zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta. Neslužbeno doznajemo da se, između ostalog, radi o vlasniku stranice Filmovita
www.telegram.hr/politika-kriminal/u-rijeci-uhicen-jedan-od-vecih-domacih-pirata-pokrao-je-i-ilegalno-distribuirao-filmove-i-serije-za-39-milijuna-kuna/
Prvi reket sveta Novak Đoković igra protiv Grigora Dimitrova u osmini finala Mastersa u Parizu.