Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Ima sve to i vise ali u Vip delu nema ko da ti salje , nego uzmes sta ti treba i gledas , tolko ima da 90% listi ja na primer nestignem ni da isprobam jel jednostavno netreba realno nekom ta kolicina listi uzmes 20-30 domacih i 20-30 stranih i bas kad stane vecina onda uzmes opet , uglavnom se stavljaju neobjavljene liste , jedino nema ,svadje , rasprava , smaraca , pozera itd.
Na zalost za neke koji su ostali s ove strane ne svojom krivicom .

Znaci onda po toj logici ja i vecina nemamo vise sta da trazimo na ovom delu foruma jer lista vise nema za nas.

Ja znam da cu odavde otici cistog obraza,jer niti sam unistavao liste niti delio drugima da ih unistavaju a to sto se svasta pisalo za mene to neka sudi onaj gore onima koji su pisali o meni svasta.

Hvala svima koji su mi davali liste a da sam ovo znao ranije ne bi u zadnje vreme bezveze ovde moljakao dzabe.

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Znaci onda po toj logici ja i vecina nemamo vise sta da trazimo na ovom delu foruma jer lista vise nema za nas.

Ja znam da cu odavde otici cistog obraza,jer niti sam unistavao liste niti delio drugima da ih unistavaju a to sto se svasta pisalo za mene to neka sudi onaj gore onima koji su pisali o meni svasta.

Hvala svima koji su mi davali liste a da sam ovo znao ranije ne bi u zadnje vreme bezveze ovde moljakao dzabe.

Liste se i dalje normalno objavljuju u temi sa linkovima. Ako vam je neko ranije davao liste, i dalje moze, niko mu ne brani. Znam da skoro svi koji zatraze listu dobiju je. Ako neko ne dobije listu, problem je do tog clana, ili niko ga ne poznaju dovoljno dobro ili ga poznaju previse dobro...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Ja sam danas na Kajgana dobio Pm u kojoj me clan zamolio za listu

Odgovorio sam ovako:

Nemoj da mi zamjeris ali vise ne dajem liste znaci nisi ti u pitanju NE odnosi se na tebe
Davao sam liste svakakve nije mi bilo zao e onda se prosiri pa ovaj da ovom taj onom onaj drugom trecem itd... uz to se siluju serveri skeniranjem da bi na kraju neko 10-seti to stavio javno na forum i na osnovu jedne objavljene liste u javnosti mnogi drugi siluju server skeniranjem i objave 5-10 lista istog servera sto gazdi servera dobro dodje i naravno mijenja user i pass na listama do kojih je poslije tesko doci tako da sam odlucio da prekinem sa tim mada sebi nadjem liste i mojim prijateljima sa kojima se dug niz godina poznajem
Sorry ne zamjeri
Pozdrav

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Drago mi je da ste dosli pameti, ali prekasno nazalost .
Ajmo ko nema stvarno sta gledati jedan nek mi se javi na pp sa emailom solidna domaca lista

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Da nema neko jednu bitkananeretvi listu?

Ima Boško :roll::roll:

6670592_std.jpg

Natrag