Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
A ja se pitam gde je veliki brat...a on zalutao u tajnoj sobi...:roll::roll::roll:

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Vas dvojica ste medju najaktivnijim clanovima ovde, to niko ne porice, i slagao bi da kaze drugacije...
Ali postoji ali, mislim da obojica znate sta je... Ja mogu reci svoje misljenje, Highprotect je dosta puta gresio oko pravila pa ako se ne varam bio i banovan zbog toga, a International je dosta cesto ucestvovao u raspravama i podsticao iste. To je moje misljenje, i ja mogu otvoreno da kazem sta mislim. Da ne bude zabune, nemam nista licno protiv ikoga od vas, cak sta vise cenim vas, i postujem vas rad. Na vama je da se zapitate zasto nema dovoljno ljudi koji ce vas podrzati za ulazak tamo. Zaboravljate najvaznije stvari u celoj ovoj prici, prijateljstvo, druzenje i zabavu.
Da parafraziram narodnu izreku, nadam se da se necete uvrediti, dzaba sto krava daje 100 litara mleka, kad posle ritne kofu i prospe ga...

Apropo obrisanih postova:
Nema rasprava medju clanovima, hajde da diskutujemo bez prozivanja...
Da se i ja zapitam zasto me niko nije zvao ili sam i ja na crnoj listi pitam da znam
kako stvari stoje onako cista znatizelja.Mozda nisam bio dosta javno aktivan?

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Da ne odgovaram pojedinacno ovo vazi za sve koji nisu tamo:

a. Niko vas nije predlozio

b. Clanovi su se izjasnili protiv vaseg ulaska

Crna lista ne postoji, aktivnost nije jedini uslov...

10. IPTV - VIP

Pristup ovom delu foruma imaju samo određeni, povlašćeni članovi, koji su svojim zalaganjem i poverljivošću stekli privilegovan status. Pristup ovom delu foruma morate zaslužiti svojim radom, a o prijemu u ovaj deo foruma odlučuju SVI članovi koji imaju pristup tom podforumu, glasanjem. U ovom podforumu ćete imati priliku da naučite mnogo više o ovoj temi a i naravno da bolje upoznate ljude koji su već tamo... Kvaliteti koji se dodatno boduju su iskrenost i poverljivost...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Internacionalni prijatelju hvala na listi! Sk kanali rade ko sat! 6+3 komada.

Natrag