Član
- Učlanjen(a)
- 23.12.2011
- Poruka
- 732
slazem se potpuno ti si covjek od p0stenja zanm uvijek si prema svima imao isti stav
,to s ecijeni
,to s ecijeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da se i ja zapitam zasto me niko nije zvao ili sam i ja na crnoj listi pitam da znamVas dvojica ste medju najaktivnijim clanovima ovde, to niko ne porice, i slagao bi da kaze drugacije...
Ali postoji ali, mislim da obojica znate sta je... Ja mogu reci svoje misljenje, Highprotect je dosta puta gresio oko pravila pa ako se ne varam bio i banovan zbog toga, a International je dosta cesto ucestvovao u raspravama i podsticao iste. To je moje misljenje, i ja mogu otvoreno da kazem sta mislim. Da ne bude zabune, nemam nista licno protiv ikoga od vas, cak sta vise cenim vas, i postujem vas rad. Na vama je da se zapitate zasto nema dovoljno ljudi koji ce vas podrzati za ulazak tamo. Zaboravljate najvaznije stvari u celoj ovoj prici, prijateljstvo, druzenje i zabavu.
Da parafraziram narodnu izreku, nadam se da se necete uvrediti, dzaba sto krava daje 100 litara mleka, kad posle ritne kofu i prospe ga...
Apropo obrisanih postova:
Nema rasprava medju clanovima, hajde da diskutujemo bez prozivanja...
Evo ja ti cestitam i nek te posluzi zdravlje i da se druzimo do 100g, a poslije kuda koji mili moji.Lepo smo se ispricali...Otvoricemo sobu No2 tamo negde mi''obicni smrtnici''?Ovo je kraj,idemo dalje...
p.s.jer je cestitao neko na 1000 post-u?
Hvala brate,sve najbolje od srca!Evo ja ti cestitam i nek te posluzi zdravlje i da se druzimo do 100g, a poslije kuda koji mili moji.
Hvala druze,nek si mi ziv i zdrav!Iskreno ne znam, mogu da pitam pa cu javiti... Cestitam 1000-ti i ja, i zelim ti da ih bude jos mnogo hiljada...