Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imaš Balkan Dzo..adresu imas na fb.Da se ja malo ubacim; da promjenimo malo temu. Treba mi neki add za kodi da ima ex yu kanale. Probao ubaciti green revolution, kodibalkan live tv serbia. Ništa ne radi. Ima li neko nešto'
Dodani su kanali kao Nova HR ... RTL 2 HR ... makedonski Kamali kao MRT 1 i 2... SITEL ... Nature ... BHT 1.... SLO 1 i 2... Explorer... History.... Cinemania .... Grand i Grand 2..... Balkanika .... itd....Stvar ukusa ali... prije nego nekom placate bilo koju uslugu za gledanje prograna pritom nije legalno mozda nekom dobro dodje ovako nesta..
U mom slucaju
Mtel Germany
Danas narucio
1 Mjesec 5,90€ placa se mjesecno a moze se napravit da se za 2 godine automatski sa ziroracuna odbija predplata ujedno ako se placa svaki Mjesec moze se i svaki mjesec dati Otkaz .....
U mom slucaju 5,90€ plus 2€ za njihov Box koji ce mi poslati za do 5 dana .... naravno moze i bez Box-a samim tim jeftinije je za 2€ na 1 Mjesec
Instalirao sam na TV Mtel/GSS Media njihovu aplikaciju dok u paketu ima
1 Mobile/WEB
2 Smart tv
3 Smart tv
4 Smart tv
5 Mobile/WEB
6 Mobile/WEB
Znaci na Smart TV do 3 uredjaja
Kad sam narucio nakon par Min dobio sam odgovor i nakon tog instalirao njihovu Apk i upisao podatke za Login ... to je to ...
Pogledajte prilog 176041Pogledajte prilog 176042Pogledajte prilog 176043Pogledajte prilog 176044Pogledajte prilog 176045Pogledajte prilog 176046
Smatram to nekom akcijom od Mtel-a samim tim traje do pocetak Januar 2025 tako su mi pisali na Email...
Nakon 2 godine mjesecna pretplata iznosi 15€
Ok nema Sport klubove al za njih se moze naci neka druga alternativa
Edit:
Neko od vas ima na svom Tv-u da mu pise Mtel aplikacija dok nekom pise GSS Media
Gornje slike su da kod mene pise Mtel Apk dok ove dole na drugom Tv-u pise GSS Media ... nakon starta GSS Media Apk pise Mtel
Pogledajte prilog 176066Pogledajte prilog 176067Pogledajte prilog 176068
Iste su .....
Pozdrav